online counter

08 April 2011

23 Header Amirah's Territorry

Jangan kata aku asyik buatkan header awek saja. Aku terima tempahan ok. Ramai yang jerit dekat mesej fesbuk dan semuanya awek.  Dekat shoutbox pun ada. Tapi aku anggap itu tidak serius sebab dah pesan mesej dekat fesbuk.

Aku tak dapat nak layan semua. Aku bukan bisnesmen, aku layan hobi  sambil bantu saja. Tapi dalam aku korban masa perlulah berbaloi kan. Aku kena agih masa untuk tugas. Harap fahami aku.
Aku setelkan header Amirah sebab tertarik dengan background dia yang berbentuk blok. Mendengarkan muzik indie yang terpasang di blog Amirah memberi tanggapan bahawa aku sejiwa dengan Amirah. Maksud aku dari segi rekabentuk grafik yang akan aku hasilkan.   

Aku tak terima tempahan untuk reka template, tapi aku akan bantu Amirah perkemaskan rekabentuk blog.  Nak rekabentuk yang lagi best boleh berurusan dengan Cik Liz. Sila komen dan harap awak suka. Sekian.

23 Komen:

Amirah Adnan berkata... [Layan!]

sasa!

yess.. sangat2 puas hati.. puas hati sgt2..hehe :)

mekasehhhhhh taww!!

nanti next time nak mintak tlg awk lg.. boleh? ekeke :p

p/s : majulah indie demi blog..:)

syafiqakarim berkata... [Layan!]

phewit...
cool la sasa.ouh..
lelaki kachak tu pasti akan
naik kan lagi traffic si amirah.
haha.good job beb.

holaulala berkata... [Layan!]

wah!! nk jgk! huhu..

nabila saat berkata... [Layan!]

styloo...

saya_arief berkata... [Layan!]

smart.

ctpayong berkata... [Layan!]

baguslah sasa ni. kakct tetap ingat pada janji dan tak lupa pada 'deal'....appriximately bulan 6/7

ibuintan berkata... [Layan!]

smart la sasa...

good idea

kata kila berkata... [Layan!]

chare chare.cun

white rose berkata... [Layan!]

peww...bikin aku terasa nak pakai kasut & stokin panjang bile tgk mamat tu...

hahahaha...


kau sehat?

ghost writer berkata... [Layan!]

kalau dengar lagu latino camner plak Sasa..he3

farizan berkata... [Layan!]

mujur kamu terangkan maksud sejiwa tu...
akak pikir lain dah tadi..
dah terbayang2 sasa jadi shasha...

farizan berkata... [Layan!]

eh!!keluar nama farizan pulak..
ni akak diana tau.
bukan farizan..
ha..ni la padahnye pinjam lappy orang..
wakakakak...

encHIx laNDax berkata... [Layan!]

terbaik!haha~siap ada mamat Machooo lagi!hee

cty berkata... [Layan!]

klu nk swoh watkn header kne bayo bpe nie?? suke la...cantik header 2..

skandaLdariLangit berkata... [Layan!]

tekejut den egt binantang ape ta td.

tempahan? kalolah ska baek ngn sasa kt alm realiti. msti dpt header pree kn. keh2

cik sue ;) berkata... [Layan!]

trase nak suh wat gak..HAHAHA

Liza @ Adzriel AB berkata... [Layan!]

cantiknya...unik

jalelbenaman berkata... [Layan!]

^^

a t i E n a b E r n ! berkata... [Layan!]

wow ! lawa lawa lawa ... suke atien tgok nye .. btw , atien daa lme tak BW kat sinih ... rndu rse nye .. hehe

Faaein Himura berkata... [Layan!]

wah.. nice lah!.. ni terima tempahan ada bayaran tak? ke free of charge je? hehehe...

nerz mimi berkata... [Layan!]

nak jugak.......... kalu ada bayaran, brape ye?

cik chinta berkata... [Layan!]

nk2...cane nk kontek ni

Liz berkata... [Layan!]

ko ambik order x, aku nak order tp FOC la ea kikiki