online counter

30 Mac 2011

33 Header Blog Biskut Cipmo

Header untuk blog Biskut Cipmo. Aku tak tau blog yang mana sebab dia tak bagitau. Dia tak nak kongsikan link blog. Malu katanya.
border adalah dari template AKU is AKU: halakan mouse pada header.
Aku asyik buat kaler pink. Ekceli diorang yang nak. Dia nak rupa macam header  blog seseorang yang aku pernah buat sebelum ni. Rasanya tak adil macam tu. Aku kena jugak buat kelainan sedikit.

Aku bingung sikit nak susun aturkan benda-benda yang dia sebut seperti laptop, iphone, heels, kereta dan dslr tu. Bila banyak sangat, takut jadi banner iklan jual barang pulak. Nak mengelak benda ni jadik, aku letak wording di setiap benda tu. 

Harap Cik Biskut Cipmo Suka. Sila komen. Sekian.

33 Komen:

beaty berkata... [Layan!]

cantik bh sasa

axiirasya berkata... [Layan!]

nk jgk ! hehe :D

diana berkata... [Layan!]

yang macam ni berapa hengget sasa..??
wah!!macam tanye harga tudung pulak..
heheh

d_LA berkata... [Layan!]

cun cun..tuan dia pun cun jugak..

♦♦orked♦♦ berkata... [Layan!]

wahaha... cun..
bisnees still byaran dlm bentuk topup ke?
kao bank in pon bley jd income jgk...

=)

white rose berkata... [Layan!]

lawo...mcm tuan blog tu...
kau bukan lawo sasa...

kau lowok je...
hahaha...

emiliana anuyai berkata... [Layan!]

hihiii. :D

ghost writer berkata... [Layan!]

cik biskut cipsmo pon leh tahan senyuman dia ek...

sama pink dengan header blog nya.

Nyssa Nuar berkata... [Layan!]

lawa2.... pnk lg... tp oke la...kete tuh lawa oh!

SCOOTERBUNDLE berkata... [Layan!]

biase2 je..follow blek ye t.q..haha

SCOOTERBUNDLE berkata... [Layan!]

biase2 je..follow blek ye t.q..haha

SCOOTERBUNDLE berkata... [Layan!]

biase2 je..follow blek ye t.q..haha

ibuintan berkata... [Layan!]

untuk si cantek manis yg muda belia camtu, sesuai la... pink lagi

mesti la cantik, yg buatnya pun ensem

Nurr Kasih berkata... [Layan!]

cantik header..benda2 yg dia minat tu, aku pun minat haha...

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

tq all :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@axiirasya
boleh PM :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@diana
top commentator mcm akak free ja

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@♦♦orked♦♦
aku nak topup jgk. boleh gayut dengan cool.kalau bank in nanti beli topup jugak dgn sedih. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@white rose
apa pasal tiba2 lowok?

lowok tu ada banyak makna ka? apa tu?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ibuintan
haha.. mana ada mcm tu ibu.

tiba2 aku perasan ensem. ok gurau

Faaein Himura berkata... [Layan!]

wah,. bestnya.. tetiba rasa nak minta sasa buatkan jugalah... hahaha.. yg pasti pree of charge kan... (^^,)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nurr Kasih
biar betul heels tu nur

ain berkata... [Layan!]

cantekk.. mintak tlg buatkan header ain boleh x?;)

jann sinuja berkata... [Layan!]

comel gila lah banner tu :)

YusnaniDotBlogspot berkata... [Layan!]

thanks to sasa sbb ambk masa utk buat header sy.. comel sgt2.. jgn lupe follow sy taw... heheheh

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Faaein Himura
PM me. ceh dah dua kali ckp dgn ko

White Union berkata... [Layan!]

nice header...
kreatif....

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ain
PM ok

Afzainizam berkata... [Layan!]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama tak ziarah anda”

umak aiiiii lawonye cik biskut cipsmo..... lepas ni eden terjah blog dio ni ..

Bagus-bagus mencari tarap,
Jangan tarap jadi bambangan;
Bagus-bagus memberi harap,
Jangan harap hanya anganan.

Jangan tarap jadi bambangan,
Banyak tumbuh di Pulau Gaya;
Jangan harap hanya anganan,
Biar sungguh sampai berjaya.


Banyak tumbuh di Pulau Gaya,
Batang tingggi dipasang sigai;
Biar sungguh sampai berjaya,
Tidaklah nanti melugai-lugai.


Batang tinggi dipasang sigai,
Orang bilang mainan budak;
Tidaklah nanti melugai-lugai,
Agar senang bubut sumandak.

Orang bilang mainan budak,
Datang bersikut dari Telipuk;
agar senang bubut sumandak,
Bila dibubut tidak bertapuk.

aNiss :):) berkata... [Layan!]

comel header tuh!! jeles sih~

a t i E n a b E r n ! berkata... [Layan!]

wow ! cantik laa sasa .. comel, comel , comel ... suke atien tgok nye . :D

Fantastic Ajane berkata... [Layan!]

wah lawa la..:)

cik chinta berkata... [Layan!]

huhu...nk suh sasa wat kan jugak, da buhsan dgn standet header, nwy..nk pm katne ek?