online counter

27 Mei 2012

14 Dulu Lanskap Sekarang Potret

Dulu aku suka sangat ambik gambar lanskap. Sekarang suka potret. Lepak dengan prime lense memang best.

Fotografi potret lebih menawan terutama dengan model awek cun. Tapi aku ada limitasi, ustaz kata tak boleh syer gambar dedah aurat. Adakala kat fb pun uplod jugak tapi private untuk yang berkenaan. Blog publik sangat. Next time nak ambik gambar adik-adik bertudung. Sekian.

26 Mei 2012

9 Mula Semula

Putus cinta dan aku dah buang semua gambar dalam blog ini. Kemudian orang pun dah mula pelik tengok blog hitam kosong. Sekarang aku akan mulakan halaman baru, kisah baru. Sekian..

akhir sekali geng penghibur hati paling setia