online counter

17 April 2011

24 Header Ringkas Afida

Aku terima gambar low pixel dari Afida untuk dibuat header. Gambar kali kedua dan ketiga pun sama jugak  la Afida. Ekceli aku dah ragu sikit nak buat atau tak. Tapi tak sanggup nak hampakan orang kan. Bukan setakat tu, ada beberapa yang lain dah PM aku tengah tunggu. Lambat sikit boleh kan kan.

Transparent header: Hala cursor ke arah header
Cuba perbaiki gambar semampu boleh. Kemudian reka bentuk ringkas sebab tak nak watak utama dalam header tenggelam.

Suka atau tidak, atau dah tak sudi, atau nak perbaiki. Afida sila komen. 

24 Komen:

kay_are berkata... [Layan!]

apekah?? x bape nak faham ni.. em

Asri Alam berkata... [Layan!]

@kay_are
alamak, sory. ekceli entri pasal nak buatkan header cik afida tu

Fida berkata... [Layan!]

suke sgt !! ngam dgn template sy..hehe.. time kasih ye?? ^_^

Asri Alam berkata... [Layan!]

@Fida orait fida. ada apa2 boleh tanya nanti. template kamu nmpk mcm dah ada header melalui kod html. susah sikit nak buat

rose+azmil berkata... [Layan!]

folo u..folo me bac if u free...=)

aksygdy.blogspot.com

ghost berkata... [Layan!]

dulu suka ada header,sekarang rasanya macam tak perlu ada.hihi

lets go..

Encik Suami berkata... [Layan!]

cantik header..buat sendiri ker atau ada org yg buatkan?

jemput terjah new entry

1) (>.<) Khas Utk My Levly Princess (>.<)

Hanis Azla berkata... [Layan!]

comellah header tu sasa.. mcm suit aje dgn owner blog yg cute tu..

Fadly Indrawijaya berkata... [Layan!]

Salam kenal yah dari blogger Indonesia...

fasheeha berkata... [Layan!]

Hehehe.. Sasa buatkan utk fida ke? Nice, simple, tak padat..

Fa teringin gak nak tuka header baru. dh lama sgt ngn header tu.. nti2 nak try buat baru gak.. hehehe :)

skandaLdariLangit berkata... [Layan!]

saye komen! saye nk header cm encik sasa punye j. keke

Fida berkata... [Layan!]

saye comel eh??haha. *tetibe pasan.. anyway,thanks ye sasa..

Unknown berkata... [Layan!]

ok la..
lawa...
sesuai la dengan blog dia..

JMR berkata... [Layan!]

leh kasi cun lg nih..

cik chinta berkata... [Layan!]

haishh...xle jadik ni, nk jugak mengupah wat kan ni..

syafiqa berkata... [Layan!]

beb.pandai la kau buat header.
ishk......

lady-D berkata... [Layan!]

sasa...ajar dla wat header gune photoshop bleh...hehe

Asri Alam berkata... [Layan!]

@ghost writer
kadang2 header boleh jadi tarikan bro

tp header aku simple jgk. hehe

Asri Alam berkata... [Layan!]

@F.a.S.h.E.e.H.a
fa memang selalu tukar header kan kan :)

Asri Alam berkata... [Layan!]

@J.M.R
setakat tu ja yg aku mampu bro :)

Asri Alam berkata... [Layan!]

@cik chinta
haha.. constuctor pun upah engineer tolong buat bangunan. memang ada benda yg tak boleh kita buat semua

Asri Alam berkata... [Layan!]

@syafiqakarim
memang la. haha

Asri Alam berkata... [Layan!]

@d_LA
tentu la boleh tp mcm mana? selalu tunjuk orang terus mengadap komputer

عبده العمراوى berkata... [Layan!]



شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف كنب بالاحساء