online counter

27 Mei 2012

14 Dulu Lanskap Sekarang Potret

Dulu aku suka sangat ambik gambar lanskap. Sekarang suka potret. Lepak dengan prime lense memang best.

Fotografi potret lebih menawan terutama dengan model awek cun. Tapi aku ada limitasi, ustaz kata tak boleh syer gambar dedah aurat. Adakala kat fb pun uplod jugak tapi private untuk yang berkenaan. Blog publik sangat. Next time nak ambik gambar adik-adik bertudung. Sekian.

14 Komen:

syafiqakarim berkata... [Layan!]

kau tangkap la mcm mana pun.
aku ttp suka kan nya beb

Leza Qasandra berkata... [Layan!]

i loike potret hehehe...tp ko hebat la bro hehehe xkisah ko ambik pic mcm mana pun tetap mantops hehhe... ;p

catherine- berkata... [Layan!]

welcome back!

:)

moga kamu lebih ceria sasa

ctpayong berkata... [Layan!]

adoh...ilang rindu tgk entry awk. welcome back.

disetiap gambar ada cerita, punya rasa beserta jiwa.

cantik kucing dalam gambar atas tu.

LadyBird berkata... [Layan!]

betul... :).. stp perkara yg dibuat ade limitnye.. setuju dgn awk.. :D

miss wannabe berkata... [Layan!]

comelnye....
mcm adiq bongsu sy...hehehe~

em salam perkenalan...
budak baru disini...
jemput2 la jd folowwer sy ek...

p/s : tiade paksaan...:)

SyapickDoherty berkata... [Layan!]

we like the same things

Edy Fee berkata... [Layan!]

hehe comel la budak ni...
hehe bgus la jd blog islamic

syakirah izwanie berkata... [Layan!]

Haha. Comel la budak kat gambar tuu :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Layan!]

saya suka potret.

SyapickDoherty berkata... [Layan!]

dua-dua ada kelebihan :)..visit my blog too

jann sinuja berkata... [Layan!]

lame sgt x jalan-jalan kat blog neh..btw gamba tetap smart :)

zaxx berkata... [Layan!]

nice..:) suka gambar2 kamu..:)

Farie Faraway berkata... [Layan!]

cantik gambar , teruskan lagi yea . :)