online counter

09 Disember 2011

38 Terima Kasih Kawan

Kawan-kawan membangkitkan semangat aku. Terima kasih.. Aku abadikan di sini motivasi yang membina aku. Aku janji aku akan usahakan. Semua yang lain juga memberi aku semangat walaupun secara tersirat.



38 Komen:

Liz berkata... [Layan!]

setiap yang terjadi ada hikmah,,,sabar yer kawan..hihihi

=^..^=

syafiqakarim berkata... [Layan!]

dah,eamai kawan support.lps ni jgn sedih lagi.
aku mulai sebok.14 ni hr penentuan aku.doa kan.

sha my heart berkata... [Layan!]

ya, betul cakap kawan tu.. mungkin sekarang ni kita rasa tak ada sape nak kita, tapi percayalah pasti ada yang akan hadir =)

shiki berkata... [Layan!]

sabar la nakk.. :D

ctpayong berkata... [Layan!]

Dia (Allah), mahu memberi kamu yang lebih baik.

sabar Sasa sabar. kakCT doakan kamu dapat sesuatu yang kamu perlu, insyaAllah.

Niesa itu sy. berkata... [Layan!]

shariff nama ayah saya :) *ttbe*

Kim Hyun Arry berkata... [Layan!]

kwn adlh peneman yg pling bgus smasa kita brduka ke ape ke..huhu

angga zhan berkata... [Layan!]

I like it., keep smile :) ..
cool :)
by the way, join and follow my blog please..
I'm already followed your blog..
I'm waiting for you to visit and join in my blog
salam kenal,, and God Bless You..
http://gapekamania.blogspot.com/

LifeIsDreams berkata... [Layan!]

hai..sy bru follow ur blog..n if u dont mind, pliss follow mine.blh share cerita :)

diana berkata... [Layan!]

kamu tak keseorangan sasa..
terus bangkit ok..:)

Nurmaisarah Ismail berkata... [Layan!]

Mungkin ada sesuatu yang Allah telaj janjikan.

4kopisusu Online berkata... [Layan!]

tetap semangat gan

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata... [Layan!]

kembali bangkitkan semangatkan kamu yaa..!!

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata... [Layan!]

*semangat... hehe =.='

Dakwah Syariah berkata... [Layan!]

Alhamdulillah bisa berkunjung lagi kerumah sahabat, terimakasih infonya dan tetap semangat ya

MaryaYusof berkata... [Layan!]

La tahzan...be strong key... salam ziarah & follow~

Aya Sofia berkata... [Layan!]

teruslah melangkah gan..
jalan hidup ini masih panjang..
buatlah yang terbaik untuk orang lain dan diri kita...
mampir yuk ke blog ane gan..
http://gudangresepnahya.blogspot.com

Lady Milo berkata... [Layan!]

friend in need, friend in deed..! :-)

Gadis Pantai Timur berkata... [Layan!]

nasihat tu macam sesuai utk aku yang mengalami situasi yang sama..

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/12/irfan-khairi-jar-peranan-facebook-dalam.html

Nyssa Nuar berkata... [Layan!]

hey fren! :)

dah lame tak datang sini. so byk yg NN ketinggalan. i won't ask u with "are u ok?" question. Just wanna say be patient. Allah always be with u my dear friend! :) Besides, segalanya ada hikmah. U'll meet someone better than her. Believe me, masa sukar ni akan berlalu. NN bercakap dari pengalaman. and I know its hard! But I know u can! Because I already face the same thing as u! And u know what, take this as experience. Hidup tak fun without challenge rite? And, if this thing doesnt happen, u won't meet better person! Trust me! So, Chaiyok2!!!! :)

LittleGurl berkata... [Layan!]

hidup tak semudah ABC. cabaran dugaan itu sebenarnya adalah semangat. just chill and try to live life with happiness always! ;))

Cayouk!cayouk!

yad'z berkata... [Layan!]

life must go on... =)

H. Nizam berkata... [Layan!]

Salam kenal,
Nama saya Harry. saya senang blog anda. Semoga segera di up-date.

www.multibrand.biz

Bui Junaidi berkata... [Layan!]

CINTA TAK SEMESTINYA MEMILIKI..JGN SEDIH..INSYA ALLAH AKAN DTG SESEORANG YG LEBIH BAIK NANTI..AMIN

BUI FOLLOW

Firdaus® berkata... [Layan!]

kawan kalau sokong kita memang kita akan lebih semangat.. =)
do follow my blog =)

Wawa Tasliman berkata... [Layan!]

ada hikmah di sebaliknya.. :)

♥ sakinah hj othman ♥ berkata... [Layan!]

jln2x sambil follow...follower ke-5790...

CTK berkata... [Layan!]

go baby go...haha
don't worry...be happy dear..
u'll find another...
kalau ngan org sme pon,trime lah and tetap cuba jd peneman yg baik..
nti that girl akan sedar...
tuhan cuma nk uji kesetiaan kita pd DIA :D
ramaaaaai lg cm kamu
yang membezakan kamu ngan lain cuma cara kamu handle...
mesti DIA dh sediakan yg terbaik buat kamu..kan kan kan
jgn isau, kamu akan kawin..
nti jgn lupa jemput...haha

p/s: sory, 1st time dtg blog kamu buat cramah...hahaha..jemput dtg blog ye (smpat lg pomot) :D

cik bai berkata... [Layan!]

bunga yang baik banyak lagi..
jangan risau k.. apa yang terjadi itu maknanya DIA nak kmoo kearah yang lagi baik.. cjill
cnyum slalu~ ^_^

LadyBird berkata... [Layan!]

sabar itu indah..
rindu dengan gambar2 yang awk ambik..
bila nak upload lagi?
jadilah mendiamkan diri..
hidup perlu diteruskan..
ia hanya salah satu ranting2 dalam beribu2 ranting kehidupan..
msh byk lagi ranting yang awk perlu jejaki dlm hidup ni.. bukan skdr rntg, dhn, daun, akar, bunga, semua awk perlu lalui lagi..

syafiqakarim berkata... [Layan!]

aku dah pun hbs belajar.dan alhamdulillah aku pass.dr sebeu\lum exam sampai da menganggur ni kau xupdate2 -.-

cepat la cepat la cepat la....
mana sasa yg SASA ni.

Sharif berkata... [Layan!]

Keep moving forward

Fiqah Alias berkata... [Layan!]

ye..kwn sgt2 diperlukan utk kita terus bangkit & meneruskan kehidupan.. :) chill out..jgn cdih2..Allah sentiasa ada..

jemput2 juga ke blog fiqah yer.. :)
http://fiqasaila.blogspot.com/2012/01/tanda-baca-bukan-sekadar-tanda-untuk.html

Arra Azzalea berkata... [Layan!]

biar kita kecewa sekarang drpd kecewa bila dah memiliki dia sepenuhnya, sbb bila detik tu tiba kita dah xmampu nak undurkan masa kembali..
Stiap org akan dipertemukan dgn org yg salah sebelum ALLAH temukan dgn org yg selayaknya bagi kita, hamba-NYA yg lemah..

nice one, jemput dtg blog saya..
http://tia-arra.blogspot.com/
TQ

bredmart berkata... [Layan!]

kerennn, salam kenal,,
followback yahhh

Nur Kiasatina ^_^ berkata... [Layan!]

Life must go on ~ !

komikpersona berkata... [Layan!]

Kuat!!!!

urbanascidades berkata... [Layan!]

Convido a ti e a teus leitores para conhecerem e participarem com suas produções literárias do Urbanasvariedades, o modo long play do Urbanascidades, blog cultural de produção coletiva. Visite urbanasvariedades.blogspot.com. e solte o verbo.
Um abraço,
Paulo Bettanin.