online counter

12 April 2011

39 Sesi Posing dan Aktiviti Conteng Tembok

Jangan tangkap kami. Bukan kami yang conteng! Baiklah, sikit saja takkan tak boleh?
Apahal corak tiang pertama tu mirip background blog aku? Pelik pelik. Encik Ejal pulak posing di situ. Cis! Inteprem betul!
Ekceli ruang ini khas untuk tunjuk terer berkarya. Satu cara untuk mengawal aktiviti vandalisme conteng adalah menempatkan suatu ruang kepada pengkarya grafitti seperti di ruang ini.

Walaupun menanggung kos hasilkan grafitti tapi agak berpuas hati. Buat cantik-cantik kalau tak nanti karya kau kena lapis cat baru pengkarya otai. Hah, challenge tu!! Lapis balik weh! (Kalau yakin terer).

39 Komen:

Damia Ayesha berkata... [Layan!]

oh God! sa knl ni tmpt..hehe

i am S!L4H.. berkata... [Layan!]

ahah. same ngn bckground blog. tau2 je kan. hahaha

IFA Athirah berkata... [Layan!]

ak ske giler grffitti!!

beaty berkata... [Layan!]

bila la sa ada masa p sana ni sasa...mau betul p sana...

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Damia Ayesha
haha.. jom la kita buat photoshoot

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@i am S!L4H..
mcm mana boleh sama kan? hehe

EB berkata... [Layan!]

Mcm kenal tau org yg ddpn tu..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@IFA Athirah
jom conteng sama2. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@beaty
tetapkan masa, jom ramai2 ke sana. hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@EB
mgkn pernah nmpk la kan. kami kenal masa study di ums

Shahirah Zainol berkata... [Layan!]

tapi kalo diikutkan di barat, graffiti ni adalah vandalisme =__=

ctpayong berkata... [Layan!]

O.o...kalau kakct ke sini...pasti tempat ni jadi hutan, penuh dengan pokok...hahahaaaa

Hanis Azla berkata... [Layan!]

bila ada tempat khas macam ni kuranglah vandalisme di tempat lain kan..

d_LA berkata... [Layan!]

aku suke tmpt camni..serius berseni dorang ni

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Shahirah Zainol
di sini pun boleh jadi vandalisme bila tak kena pada tempatnya. sebab tu tempat mcm ni perlu ada utk elak perkara vandalisme berleluasa kan :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ctpayong
jangan2 kak ct nak buat mural pulak nanti. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Hanis Azla
tu la yg nak disampaikan di sini. sekurang2nya ada langkah untuk mengawal dan mengatasi

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@d_LA
boleh join jugak. dla kan pandai melukis, jgn lupa tinggal signature :P

kata kila berkata... [Layan!]

kim salam kawan ko.OKBAI

Nyssa Nuar berkata... [Layan!]

Sasa....kat kk ke nih??hehehe

Faaein Himura berkata... [Layan!]

lepas ni model jgn pakai baju yang bercorak.. nanti rasa macam sama aje ngan dinding tu... hehehe... ke aku yang tak reti tengok...

diana berkata... [Layan!]

kenapa gambo ni bila akak tengok kat bawahnye macam pening kepala..tengok atas baru terang dan jelas..
memang gamba ni gini ke/??

cik chinta berkata... [Layan!]

salam, saya tau ni tempat

JalelBenAman™ berkata... [Layan!]

kt mane ni ek?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@kata kila
nanti dia baca sendiri. babai

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nyssa Nuar
ya. depan suria :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Faaein Himura
betul jgk tu. nanti nak bawa make up box dgn kostum sekali ala-ala nak buat model photoshoot gitu. hehe..

Robot | Sakti berkata... [Layan!]

lawa gak grafiti dorang buat.

kat area mana ni bro?
bukit bintang ke?

:)

GoGoGoViral berkata... [Layan!]

dooope.

samizul.net berkata... [Layan!]

Kenal sangat tempat di mana, ehe. Naseb bangunan tinggi sebelah Padang Merdeka, KK tu sudah dibaik pulih. Kalau lambat lagi, hasilnya macam di atas lah.. Muahua3!

|| a - j . E . E || berkata... [Layan!]

kat KK kan? eh ye ke... macam laa.. ke memang? kompius japp

syafiqakarim berkata... [Layan!]

dulu aku selalu conteng dinding
sekolah. *nakal sgt

Mamachia berkata... [Layan!]

hei! cantik..lama mau singgah citu,tapi tak jadi2 jga..kat KK kan..

Alin Marlini berkata... [Layan!]

suker nengok pic tu...

LiFe KaMi berkata... [Layan!]

mmg stylo le korang posing..:)

skandaLdariLangit berkata... [Layan!]

sukanya sasa...

style sgt :)

thebeybeh berkata... [Layan!]

di dinding bilik guru besar bah kau melukis. baru comel mcm ramli sarip.

tasha yus0ef berkata... [Layan!]

woah ! ! nice ^_^

rynna berkata... [Layan!]

yeeaahh!! rindu sgt2 balik sabah :))