online counter

01 April 2011

32 Curi Gambar Awek Brunei dan Bumi Kenyalang

Brader ni dah shoot banyak gambar budak kecik la. Ada yang korang kenal? Aku boleh tolong uploadkan gambar penuh, tanpa crop. Semua aku tak kenal, saja suka hati datang ambik gambar anak orang.

 

Gambar awek kecik saja. Awek remaja ada jugak. Gambar senyum lebar, entah apa hal. Mungkin sebab nampak fotografer hensem kan. Tapi tak boleh la aplod, kesian diorang. 

Aku demam ni. Aku nak rehat. Sekian.

32 Komen:

Mamachia berkata... [Layan!]

wei!!..anak sapalah itu iya?.yang tepi tu pakai baju itam- puti...hehehee

beaty berkata... [Layan!]

tidak dikenali..tapi sa ras yang pki camera tu MOST WANTED

ibuintan berkata... [Layan!]

demam balik ke atau demam ari tu belum betul2 sihat lagi?


banyakkan rehat la

Sasa... kau curi kat mana gambar ni, nasib baik tak curi anak orang

CaHaYa aNa berkata... [Layan!]

comelnyeee!

Encik Psychopath berkata... [Layan!]

kedekut. kalo berani upload la.

ghost writer berkata... [Layan!]

nampaknya virus demam sudah menular dari satu blogger kepada blogger yang lain...hi3

dapatkan rehat secukupnya Sasa

Isteri @ Ibu Yg Kiub berkata... [Layan!]

Salam kenal...baru hari wa terjah blog anda..

thebeybeh berkata... [Layan!]

lain kali ambik gmbar brader2 macho pula utk aku.

afzan berkata... [Layan!]

harap cepat sembuh bro!
aku, dia & lensa

chunna berkata... [Layan!]

nape kesian pulak? xchun eh?
ish2.. sblm ni pernah gak membenarkan beberapa org asing candid percuma. huhu. harap2 antara mereka xde la mr.sasa. LOL. just kiddin.

Faaein Himura berkata... [Layan!]

comey budak2 kecik itu..
lorr.. demam ke.. suh dokter cinta ubatkan... hehehe... moga cepat baik bro!..

a t i E n a b E r n ! berkata... [Layan!]

perrgh ! bapak comel..hehe...btw,sasa demam ke ? harap2 boleh laa elok cept ye ? rajin2 makan ubat okey ?

Nyssa Nuar berkata... [Layan!]

hoho...statement last tak leh blah..hehehehe...BTW, sasa demam ea???semoga cepat sembuh taw.. =)

syafiqakarim berkata... [Layan!]

comelll.
sasa,kau gila perasan sikit la.
haha.
beb,take care.get well soon.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Mamachia
@beaty
tu bukan aku la. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ibuintan
terima kasih ibu. sekarang dah beransur pulih dah

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Encik Psychopath
bukan nak kedekut bro. saja tak mau kongsi dgn ko. haha..

gurau ja, tak aplod sbb respek privasi orang

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ghost writer
tq bro. skg dah beransur pulih. barusan boleh ngadap blog

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@thebeybeh
haha.. orait. blogger pun ada yg macho kan. contohnya aku. haha.. gurau la. dalam entri tu pn gurau

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@chunna
ehem chunna, muka agak familiar la. hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@afzan
@Faaein Himura
@a t i E n a b E r n !
tg, dah beransur pulih :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@syafiqakarim
aku bukan perasan. memang dah hensem. haha.. beb, aku gurau la. org yg tak tau mesti dah menyampah dgn aku

putera ahmad berkata... [Layan!]

u blog is best =)

Liza @ Adzriel AB berkata... [Layan!]

bila nak ambil gambor anak sendiri ni..he..he..

dayya dayyanna berkata... [Layan!]

comelnye babies tu, rasa nak picit pp. haha

Hatim berkata... [Layan!]

hahaha,lawa awek2 nih...

Nurr Kasih berkata... [Layan!]

anak sapa la ni..pic baby xpe upload byk2 :D.

get well soon..

diana berkata... [Layan!]

eh!!akak tak komen entry ni ye??
selalu jadi gini..
bila buka tab banyak2 lupa dah nak komen..
hahahaha...

dah sihat ke??
antibiotik tu makan bagi habis
kalau pun dah sihat...

cik chinta berkata... [Layan!]

sasa jalan x kasitau, kalo x bole kirim apa2 ke..=D

ctpayong berkata... [Layan!]

shoot gambo curi budak kecik takpe. budak besar kalo tambah2 pompan...pelembang rusia singgah kat kamu.

anyway gud shot.

mak mereka suka nko amek gambo anak dia (dia orang beritahu pada kakct)

MIXED MINDS berkata... [Layan!]

Masha'allah those children are sooo cute! ;)

d_LA berkata... [Layan!]

yang tepi skali tu encik sasa ke?