online counter

10 Februari 2011

63 Pilih Header AKU is AKU

Mana satu yang aku nak pakai ni? Rock, retro, grafitti, atau winter dan elegan? Muka aku tak payah letak sebab blog aku jarang lelaki komen. Lagi pun hensem sangat. Percaya la. Aku wakilkan adik dan Dr. Jiwa ja sebagai model.




Ekceli header dah lama aku main reka-reka. Masing-masing dengan templatenya. Tapi aku setia dengan yang sekarang ni. Aku suka reka-reka benda ni. Maklumlah benda ni bukan bidang kerjaya aku, maka jadi hobi la. 

Aku terfikir nak buat blog untuk servis reka header. Tapi kali ni tak nak sebut seringgit seketul. Nanti ramai yang belasah aku. Aku nak sepuluh ringgit. Ok aku tak nak duit. Kapel PJJ nak  dalam bentuk topup henpon. Boleh gitu? Oh, hidupku semakin mudah.

63 Komen:

d_LA berkata... [Layan!]

YG 1ST PLG SEMPOI

efa berkata... [Layan!]

header yg first terbaik..cntik ada nma lg huhu sasa huhu

nuur an nor berkata... [Layan!]

owh..ada motif letak pic adek.hihi...tp mesti kena pegang kamera?

Adzriel AB berkata... [Layan!]

no 3... akak pun suka juga ubah2 header ni mcm tukar langsir rumah jugak le..

NAJ HEBAT berkata... [Layan!]

bila nak letak pic aku??


lalala~

CahayaCintaIlahi berkata... [Layan!]

yang ke 3 & 5 menjadi pilihan hati huhu chaiyok2 ;0

Liz berkata... [Layan!]

semua pun cool hehe...

ciskek berkata... [Layan!]

no 1 best.
no 2 pun ok gak

Suriati Suhaimi berkata... [Layan!]

aq ske yg 1st...
smart!

sicKo^ berkata... [Layan!]

Aku suka yg 2nd.. tapi aku rasa yg 1st tu sesuai ngan warna blog ni

Sumandak Kinabalu berkata... [Layan!]

Saya suka header yang pertama...simple but elegan and matang to me :)

Robot | Sakti berkata... [Layan!]

gua suka no 2 der.

tapi rasa macam tak matching dengan warna blog lu lak.

hmmmm...

Hanis Azla berkata... [Layan!]

semua header cantik.. tp yg first tu paling cantik pada akak..

white rose berkata... [Layan!]

semua aku tak berkenan...
kalau ko letak pic aku, aku berkenan...

hahahahaha...


jgn xposekan dr jiwa...
biar dia menjadi rahsia jiwa mu...
jgn dedahkan dia...

dia tak bersalah...


hahaha...

yg pling nmpk real, 1st...
aku menjiwainya...

Encik MamaT berkata... [Layan!]

3 & 5.. yang 5 tu mcm pompuan lak.. hehe.. no 3 kot...

Catherine- berkata... [Layan!]

automatik mata aku jatuh chenta pada pic nomor 1. ;)

Cik Moon berkata... [Layan!]

alamak..semuanyer lawa... takpe.. cikmoon suka yg last..

ejai_ej berkata... [Layan!]

i'll go for 1st one bro... hahahhahah.. ko memang handsome bro.. errr.. aku dah puji2 ko nih takde ke rasa2 nak buatkan aku punyer header secara percuma? hahahhaha.. gurau2...

ghost writer berkata... [Layan!]

habis aku nih bukan lelaki ker bro...hahaha.

aku pilih yang teratas sekali...dark sikit.ke dua tuh op kos aku pilih retro...takdelar kelihatan seperti gurl punya blog.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@nuur an nor
sebab tema blog adalah fotografi. saja pinjam gmbr orang sbb malas nak tunjuk muka :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Adzriel AB
maksudnya akak ada hobi yg suka menghiasi. nice la akak ni. family ceria & rumah mesti best selalu kemas :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@NAJ HEBAT
nak letak apa? gambr ko belum wujud. aku ajak keluar dating sambil photoshoot ko tak nak

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Robot | Sakti
template untuk header kedua pun ada bro :)
oh daku malu tayang kat org terer grafik mcm robot sakti ni

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@white rose
opss.. betul la kata cik ros. aku tak terfikir pulak dah ter-expose dr. jiwa. lebih lagi kalau buat header kaku kat atas tu

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Encik MamaT
ekceli hampir semua mcm header perempuan bila aku tgk kecuali 1st tu. tp entah suka pulak reka2 yg komplikated

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ejai_ej
sshhh!! tak hensem pun. saja nak mengorat ja tu.

buat sambil minta bayar utk bro pun aku tak mau. sebab ko memang terer bro. buat2 tak terer pulak. haha

ibuintan berkata... [Layan!]

salam... suka yang 1st juga sebab ada banyak dslr... sesuai la tu

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ghost writer
lelaki jgk bro tp kurang kawan lelaki dlm ni. agaknya aku kena cari blog lelaki yg best lg utk tambah port lepak. haha

ctpayong berkata... [Layan!]

salam.

buatkan kak ct satu..FOC la. kak ct suri rumah sepenuh masa. makan pun orang tanggung..hoho.

selagi duet halal..go SASA go.

aLieF si Muncung ManiS berkata... [Layan!]

bro,,yang ke tiga tu cool...hehe...

SyedGraphiX berkata... [Layan!]

nombo 5 sangat style ok!

myn :) berkata... [Layan!]

smart gile , semuanyee cantik :)

putERi-kAtEk berkata... [Layan!]

ingtkan rupa sasa....huhuhuu


lawa!! smart!!

mizzapple berkata... [Layan!]

yg first style.
npk cool!

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ctpayong
ws. sshh.. kak kita runding kat yM. haha

Cayril Ikhwan berkata... [Layan!]

bro..aku suka nya retro tu..nampak cool jer

Eyqa RocknRoll berkata... [Layan!]

cantik, ajar ba bang ;)
hehehe, like. like.like. aku lg ba pnya gmbr. hehe ;D

~najwa~ berkata... [Layan!]

like no 2 dari atas. cool.

lepas tu suka no 1.


sekian, ahaa....

juju.johanizah berkata... [Layan!]

wow..style la photoshoot ko..

LuLu berkata... [Layan!]

no 2 please! tolong la dgr ckp sy dan robot :D

syafiQakarim berkata... [Layan!]

header first paling cool.
hitam.nampak 1001 makna yg tersirat.
tambah plak dgn gmbr2 lense n camera.
mmg menunjukkan minat dlm bidang
fotografi dan byk meluahkan idea
melalui gambaran.
wow.. ;p
btw,pompuan tu sape..?

ayie berkata... [Layan!]

satu..

buat la header aku satu..huhu

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Eyqa RocknRoll
haha.. pinjam

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@LuLu
tau la u suka scence yg mcm tu. haha.. consider nanti

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@syafiQakarim
wah menarik 1001 makna tersirat :) yg pegang kamera tu adik kami & dr jiwa jgk. haha

Eyka berkata... [Layan!]

owh..eyka minat no 3..nice la awk..suke~!:)

suhaiza berkata... [Layan!]

yg 1st tu cantik + cun...
haaaa....bole la buat header pling cun + cantik tok kita....

sue unnie ;) berkata... [Layan!]

idea yg bgus xletak gmba kamu..hahah

E.d.Y berkata... [Layan!]

yg 1st smart

diana berkata... [Layan!]

masa kecik2 dulu akak selalu main cat ci lut..macam ni..

cat ci lut at at..
cat ci lut kucing lompat..
nastim nastum pak ali tukang cat..
babi bulu pak itam jilat..
harimau mengaum balik pokok cempedak..

ok..kena kat header no 3..
hehheh..

tapi akak suka yang suka no1..

Alfian J. berkata... [Layan!]

ko pcaya la aku sa..y ktiga tu lawa..plg manang..

Alfian J. berkata... [Layan!]

eh..silap sa..bkn y ketiga..y kedua tu lawa..aku suka klu y kdua tu..sempoi..

aiman rashidd berkata... [Layan!]

yang 2nd smart !!!

strawberrylily76 berkata... [Layan!]

sukeee lahh tengok kamera tuuuu

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata... [Layan!]

header anda sering bertukar ganti ye? wahh, fifiey jugaklah payah nak beganti2 sbb tak kreatipp. haha..

Nasz berkata... [Layan!]

No2 pleaseeeeeeee.. :p

pak long berkata... [Layan!]

salam..
semua header lawa

~ch@wi~ berkata... [Layan!]

yg no 4 tu semat bg sy..ok2, sy ase cm nk tmpah header je..boleh?? huhu..

New Entry: Mari Belajar Sifir 11 Cara Pantas!
Menjawab Soalan Cepumas Dari Eja

putERi-kAtEk berkata... [Layan!]

saya suka yang no. 1 hehehehe

gilastats berkata... [Layan!]

Aku pon pilih 1st...

LittleRedLurveSnow berkata... [Layan!]

yg 1st lawa...
kalo letak gmbr snow ag ok...!!
t tlg design tuk aku ea???
nk renovate blog t...

dirty dozen berkata... [Layan!]

semua nya cantik2...

beaty berkata... [Layan!]

yang hitam tu okey sebab u pny bckground pn itam kan..nah ngam baini