online counter

01 Februari 2011

37 Menjadi Blogger Matang

Aku perasankan sesuatu. Di dunia blog ni, aku lebih cenderung berkawan dengan mak dan ayah budak. Ekceli nak mengumpat Kak Diana. Seronok jugak layan entri matang dan bersahaja. Boleh berkongsi cadangan pendapat dan bersembang.









Cerita pengalaman sebagai seorang ibu kepada anak comel ni pun memang seronok jugak. Adik comel tu nama dia Maisara. Dia suka melukis maka kali ini aku buat entri untuk menandingi lukisan Maisara.

37 Komen:

white rose berkata... [Layan!]

tu tanda2nya kau bakal menjadi bapak budak...

haaaaaa...tak lama lagi tu...
TAHNIAH, TAHNIAH...

miahahaha...

ni header ni bape seketul?

diana berkata... [Layan!]

hehe..
akak suka..
nak letak sekarang la..
mekasih...

maisara:ibu..ini bukan blog ibu kan??

ibu:bukan..ni blog uncle sasa..

maisara:tapi kenapa ada gamba maisara yang cantik??

ibu:dia buat la bagi awak nampak lagi cantik..

"yeay2!saya cantik.."
alahai..pantang cakap dia cantik..!

biskut berkata... [Layan!]

hihi...comey lar anak akak diana nih.
petah,bijak dan banyak bertanya..

sasa buat header pon comey jer...rukun aman damai.harmonis..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@white rose
jadi bapak tapi kawin pun belum lagi. haha..

shhh.. jgn la tanya, nanti aku sebut lagi. konpem aku dibelasah komen minta buat header. aku tak mau sebut lg header seketul seringgit. nanti seribu org nak suruh.

nanti aku dah terer aku nak sebut rega sekurang2nya rega snack plate, maka tak ramai la nak belasah aku. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@diana
haha.. hepi nya. teringin nak tengok mcm mana rupa header tu dalam blog kak diana.

nanti maisara kata lagi itu blog dia. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@biskut
tiba2 semalam main lukis2. haha

Lina berkata... [Layan!]

wuahaha..pendapat itu ble d simpan d bkin ilmu sesudah berumahtangga..hahaha..nnt bilang bini mu, huih, suma pla abg tau ini,mcm suda penah bekawin..hmmm...

afzan berkata... [Layan!]

dah ada tanda tu bro :)

d_LA berkata... [Layan!]

wahhh..ni header tuk beliau yer...so comel ^__^

mabk.abubakar berkata... [Layan!]

tak kisahlah ilmu apa pun.. jgn ilmu mencuri ker..ilmu hisap dadah ker.. semua yg ilmu2 yg tak sihatlah..

Robot | Sakti berkata... [Layan!]

cun la beb.

hehehehe

gua rasa, lagi cun kalo lu letak outline warna puith sekeliling gambar budak tu.nampak penegasan.

keep it up bro :)

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Layan!]

cayalah bro !! nice..anyway dah folow kau :)

tomatokering :) berkata... [Layan!]

cantekk & comel .. jeles ceq :P

eiela berkata... [Layan!]

cantik header tuh. comel sangat. memang kena dengan blog akak diana.

Latest Entri :
Episod 14 : Aku Seorang Blogger

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Lina
ibarat aku jadi macam duda pulak kalau mcm tu. haha

fadhdeela berkata... [Layan!]

blog nie mcm2 cerita leh berkongsi!! :)

Meh singgah: Tension ada org mencarut2 kat blog kita!!!

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@afzan
tanda-tanda apa tu bro? haha.. ok paham, tapi masih belum yakin dgn masalah kerja jarak jauh

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Robot | Sakti
tadi ada buat mcm tu. tp jadi mcm wonderland. tp bila bro kata pasal penegasan, ada betulnya jgk. tengs bro. impruf lagi pasni

mamaaedrean berkata... [Layan!]

comel ;p
jemput singgah jenguk kami yer ;p

YanaMIB berkata... [Layan!]

salam kenal..

dtg dr blog kak diana..ehehh..lawo header² kamu buat ye ^_^

Catherine- berkata... [Layan!]

nak header jugakkk~!!

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ berkata... [Layan!]

hi salam perkenalan...

mmg cantek header2 yg kamu buat tuh..(jgn riso, akak xkn mintak tlg utk kamu buatkn header) hehehe...

p/s : kalo suke b'kwn dgn mak/bapak org esp. budak2, maknanye seru tuh akan smpi x lama lagik..:)

♥ eyka elisha ♥ berkata... [Layan!]

hehehe~mmg besh bkwn ngn org yg lbh brumur kt blog ni
coz dorang matang.byk experience kn.so leh kongsi.hehe ^^

ManJe berkata... [Layan!]

comel nyer dia.. pandai lak posing..

putERi-kAtEk berkata... [Layan!]

comelnye header!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@YanaMIB
salam kenal :)
tengs ya

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@♥♥ MoMmY MimiL ♥♥
slm kenal.

sampai seru atau fikiran dah semakin matang agaknya :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@♥ eyka elisha ♥
dan yg lagi best, entri diorang ada isi walaupun bersahaja

a t i E n a b E r n ! berkata... [Layan!]

@sasa Al-Sharif :cumel laa budak tu..n header tu pon cumel jugak..wah ! nampak nye sasa yg tandingi lukisan Maisara .. ha3

a t i E n a b E r n ! berkata... [Layan!]

http://atienabern.blogspot.com/2011/02/25-things-about-atien.html

IMANSHAH berkata... [Layan!]

salam singgah..salam kenal

a t i E n a b E r n ! berkata... [Layan!]

@Sasa Al-Sharif : awk kene tag ngan atien laa ..
http://atienabern.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-by-nikisa-izas.html

Farhan Zulhusmi berkata... [Layan!]

nama dy maisara???
sama mcm sahabat yg rapat sgt ngn sy....maisarah....
hehehe....
canatiknya dia lukis...hehehe

Panglima Muda berkata... [Layan!]

ada gambar baru... yang mengerikan

www.samizul.net berkata... [Layan!]

Ehe, nda lama lagi kanak2 ribena akan menguasai dunia blog, ngeh3..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Farhan Zulhusmi
alahai yg tu aku yg lukis la. nak bertanding dengan maisara. haha

Ajieda Ajis berkata... [Layan!]

Sasa, cam mana ya kalau saya pun nak header yg cantik cam ni juga?