online counter

25 Februari 2011

34 Follow Cik Liz Dapat Hadiah

Chop! Sebelum terjah, sila baca hingga habis. Aku dah dapat cenderamata dari Cik Liz sebab aku follower nombor unik. Aku tak ingat nombor tu. Baiklah, Cik Liz punya blog yang unik sebab dia pakar rekabentuk templat blog. Nak khidmat dia, tanya dia sendiri.
Tu dia, bunga Matahari lambang persahabatan aku dan Cik Liz. Terima kasih sebab sudi beramal mesra. Sunflower tu dah lepak atas meja aku. Siap shooting lagi.

p/s: Nombor follower tu kalau tak tanya Cik Liz, kau tanya aku ja. Kita berbisik melalui sms. Ok gurau lagi, follow la dengan ikhlas. Dah berkawan entah-entah dapat reka templat percuma. (Aku pun tengah bodek ni).

34 Komen:

kira kekuri berkata... [Layan!]

pasu bunga yg cute.wow!

CokelatSedap berkata... [Layan!]

cute nyeee!atyn pun nak jugak

ghost writer berkata... [Layan!]

ok lepas nih aku dah tahu kalau bunga matahari ialah bunga tanda persahabatan.... :)

Nyssa Nuar berkata... [Layan!]

auke gambooooooooooo tuh............ suke bile picca tuh pokus kat objek.. buat NN nmpk bunga matahari dgn jelas..gagagaga

white rose berkata... [Layan!]

fuyyooohhh...rasa mcm cintan cintun laa pulak...

ade bau2 wangi...

hahahaha...

eh, kau dah mandi ke?

miahahaha...

Sumandak Kinabalu berkata... [Layan!]

Walaupun terasa sedikit jeles tapi kugagahkan diri untuk mengucapkan tahniah..hehe
Tak pernah lagi dapat gift begini, apapun yang penting ikhlas kan...Happy blogging semua :)

syafiQakarim berkata... [Layan!]

grrr..ko ni murah rezeki betul la

Edy Fee berkata... [Layan!]

style pic tu..hehe nice shot

ibuintan berkata... [Layan!]

come sunflower tu, mesti cik liz juga come kan...

zmah berkata... [Layan!]

Akak datang nak amik pasu tu.

Nurr Kasih berkata... [Layan!]

wah dpt cenderahati..nice shoot :D

YusRa berkata... [Layan!]

follow me back
www.yusrasuperstar.blogspot.com

Toyin O. berkata... [Layan!]

Nice looking blog:)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ghost writer
secara umumnya aku tak tau bro. aku saja kata cenderahati tu lambang persahabatan kami. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nyssa Nuar
main focus dgn aperture itu tarikan. hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@white rose
wangi apakah? hadiah tu ada letak perfume :P

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Sumandak Kinabalu
oh lesboku, aku terer menggoda agaknya. haha

Robot | Sakti berkata... [Layan!]

comel bunga matahari.

hehehe

zmah berkata... [Layan!]

Dik...nak tengok gambar lebih menarik klik saja pada gambar di blog akak tu...baru ianya magik jadi besar...hihiiii

beaty berkata... [Layan!]

cute sa pun ada barang sebegini ni..tp x da meja mau taru barang ni..

sicKo^ berkata... [Layan!]

congratz.. best best.. dapat adiah...

Edy Zaidi berkata... [Layan!]

wah..bestnya....nak jugak..hehe

aLieF si Muncung ManiS berkata... [Layan!]

lepas ni gak alief nak terjah blog cik liz dan mesra2 dgn dia..mesti dia ni peramahorg nye kan??okay..fly....

a t i E n a b E r n ! berkata... [Layan!]

comel laa hadiah yg sasa dpt tu ..
haaa ! nk tanye nie .. bile plak sasa nk bgi atien hadiah mcm yg sasa dpt dri cik liz tu ? huhu ..

skandaLdariLangit berkata... [Layan!]

kita kawan kan? kan? kan?


*buat muka comel*


;p

diana berkata... [Layan!]

nak follow jugak la..
mintak2 dia follow akak balik

zmah berkata... [Layan!]

Bagi lah akak satu pasu free

Liz berkata... [Layan!]

ceq kata jangan kasih kecoh hang kasik kecoh jugak....snapppp hambik ko hahahhaa

tommy berkata... [Layan!]

huhuhuhu... kereen :D

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@a t i E n a b E r n !
cewah. hehe.. entah bila kan :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@zmah
alamak. kak nak pasu? hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Liz
hehe.. jgn la snap terfeeling pulak nti

Axieana Yumi Life berkata... [Layan!]

nice cenderamata...
suke2 sgt2 yg flower n peen @ nice snap...and edit
(^_^)

MiSs OrAnGe JuIcE berkata... [Layan!]

Dengarlah matahariku suara tangisanku...Hehehe,,