online counter

11 Disember 2010

30 Taman Landskap Sebagai Kenangan

Hari ini aku rasa macam hilang mood blogging. Bukan setakat blogging, melayar internet pun rasa macam tak seronok aja. Adakah aku dah bosan dengan blog ni? Aku tak pasti sangat, cuma aku terasa hati sangat bila ada beberapa kawan blogger yang mana blog mereka dah sunyi sepi. Diorang hilang macam tu aja, entah dah ke mana.
Sesekali lepak dekat taman seronok jugak. Lebih-lebih lagi bila ada tasik macam ni. Ada joran sambil relaks, sambil termenung. Tenang aja kan? Bersama dengan keluarga pun seronok jugak. Nanti  bila dah  nak balik rumah rasa sedih pulak. Santai bersama keluarga di taman ini akan jadi kenangan manis. Cerita gambar melalut sikit. Gambar kelabu asap ja ku tengok.

Aku santai dekat blog Encik Grunge dulu. Akhir entri dia bertajuk Walk Away. Tak sangka tajuk tu sangat serius. Sekarang sepi dah dia. Blog dia tak payah la letak link memang dah sepi pun. Awin pun kenal dia jugak kan? 
UPDATE: gambar asal yang nampak kelabu asap. Aku mengalah lalu edit contrast gambar jadi seperti di atas.

30 Komen:

LuLu berkata... [Layan!]

gambar sgt2 superb! :D guna lens apa ni?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@LuLu
tq. masih lens yang sama tamron 18-270mm :)

white rose berkata... [Layan!]

cantek laa kau edit...
superrbbb...ngalah timea aku ngah makan eskrem ni...
miahahaha...

aku suke melepak kat tempat2 yg ade air nih...rasa tenang je...
dapat melukis lagii besh...

putERi-kAtEk berkata... [Layan!]

ye awin kenal dgn en.grunge tu, tiap kali on9 mesti ckp awin BONZAI haha sebab pendek... skrg dia pun ntah kemana, katanya outstation... tp rasanya dia tak tgglkan terus sebab dia slalu kasi nasihat pasal blog...


sasa!!!!!!!!!!!!
cntik pic kat atas tu!!!!!!!!!!!!!! mcm pic katun!!!
GUD JOB!!!!

diana berkata... [Layan!]

sasa..
biasalah..sabtu dan ahad dunia blog memang sedikit suram..
semua sibuk berjalan..macam akak..baru balik ni..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@white rose
wah, cik ros boleh lukis. next time boleh la lukiskan potret :P

suka tgk hasil lukisan

biskut berkata... [Layan!]

mungkin mereka dihimpit oleh kesibukan kerja dan urusan dunia yang lain...dunia blog macam tuh lha kot.

ibuintan berkata... [Layan!]

canteknya pic... dating ke kat taman tu tadi?

New Hope berkata... [Layan!]

,cantik dimana ni?

KLIK SINI: MAHASISWA TERLAMPAU

Siska berkata... [Layan!]

alahhh...tak ajak poooonnnnnnnnnnnnnnn...hemph..!

Faarihin berkata... [Layan!]

cantik pic tu..
nampak betul2 'hidup'

ermmm.. biasalah.. suatu masa memang kita akan alami keadaan itu.. saya dah banyak kali dah rasa camtu.. huhuhu..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@putERi-kAtEk
wah, dah berbulan-bulan dia outstation kan. apa boleh buat la. kita lagi yang mampu berjuang melalut di sini. hehe..

pic mcm katun?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@diana
tapi diorang dah berbulan2 dah menghilang :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ibuintan
hehe.. mana ada dating tempat sunyi. dating kat shopping boleh la

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@New Hope
taman pertanian lagud seberang.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Siska
nanti takut tak sempat ambik gmbr lanskap sebab asyik nak ambik posing ain aja. hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Faarihin
pernah nampak jgk yg kamu mau tutup blog tu. hehe

saYuri berkata... [Layan!]

sasa...yuri nie...soriii..tenet x elok kt umh,lmbat load..ni p0n t0mpang wireless skola ibu..sorii sgt2..yuri still igt kmu..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@saYuri
muncul pun. macam tau-tau ja ada buat entri pasal ni :)

its ok, tapi hilang tanpa kbr tak best la

yangyuyu berkata... [Layan!]

sama la rasa tak best bila kwn2 menyepi kan..

mimizuzuhaha berkata... [Layan!]

cantek nya gambar. kalau dapat duduk kat pondok atas air tu sambil baring tido sejam dua mesti cam layan angin2 yg mai..

kawan2 blog aku dulu pun dah hilang p mana..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@yangyuyu
tu pasal. walaupun sekadar kawan maya. tapi bila dah selalu layan cerita dalam blog tup-tup hilang tanpa khabar. rasa tak syok jgk

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@mimizuzuhaha
banyak la tidur sejam dua. haha... layan stim la tu dgn angin

alexjimmy berkata... [Layan!]

rindu pla sa pigi ni tpt...nda pernah ambik gambar di sini..nice shot bro...

Nurr Kasih berkata... [Layan!]

wah cantik pic ni..tenang :).

oh ya Encik Grunge mmg lama nmpk kan?

Zurina Jamjin berkata... [Layan!]

Sy suka owh gmbr tu.
ui² jgn bah berenti blogging. nnti aku kawen ndada org mau buat entri + gmbr cntik²..ehe.

jann sinuja berkata... [Layan!]

gamba canteq gila ouhh

Halia Kentang @ Annpaan berkata... [Layan!]

gambo tue mmg cun+ debom la..
ble nk ajar i ni???
hehehe

Suriati Suhaimi berkata... [Layan!]

wah...reflection moment ni..
terbaik laa..

~~ Cik Muda Enny ~~ berkata... [Layan!]

chantekkk sanad2 ini gambar....
:))
heeee