online counter

03 Disember 2010

15 ABC Kehidupan : Sebenarnya Tag

Tag dari Kak Fuziani a.k.a. Fuzee yang lama tersimpan dah berkarat. Kak Fuzee ni kalau kau ikuti entri dia, kau asyik nak nangis ja, terutama blogger wanita.Kak Fuzee seorang cikgu yang spoting. Beberapa hari ni dia sepi sikit. Apa pun semoga dia bahagia selalu. 

Ambik masa  jawab tag ni sebab soalan sangat mencabar seperti mengambil peperiksaan SRP.

Instruction: fill out these questions and make a new note called ABC about you, then tag 25 people, if you got tag by me...
you have to take survey and repost it..!!!

Kau tak paham aku tolong eksplen untuk kau. Dia kata yang istreksyen tu : isi keluar ini soalan banyak dan buat baru nota ABC mengenai anda, kemudian tag 25 manusia, jika anda dapat tag oleh saya. Anda mempunyai untuk ambil tinjau dan   dan terbit semula ia.. Jangan lupa tanda seru 3 bijik !!! 

Baru kau tau aku terer. Tapi ABC tu aku kopipes jawapan Kak Fuzee 


A. AVAILABLE = Suda tua ni... kata kak fuzee. Aku jugak masih wujud. Moga panjang umur.

B. BIRTHDAY = 13 April

C. CRUSHING ON = ya, pernah terhantuk ke dinding

D. DRINK YOU HAD LAST = air minum

E. EASIEST PERSON TO TALK = orang

F. FAVOURITE SONG AT THE MOMENT = lagu syok  di blog TRAGIC EPISODE ni

H. HOMETOWN = di kampung

I. IN LOVE WITH = ibu

J. JUNGLE = entah apa, semak, banyak pokok

K. KILLED SOMEONE = Dulu ketika main game

L. LONGEST CAR RIDE = From PJ to Sabak Bernam

M. MILKSHAKE FLAVOUR = Cekelat

N. NUMBER OF SIBLING = Ada

O. ONE WISH =  bahagia

P. PERSON YOU CALLED LAST = orang

Q. QUESTION = kenapa WAN berak batu?

R. REASON TO SMILE = mulut nak senyum terutama ketika baca blog SENYUM-SENYUM

S. SONG YOU LAST HEARD = lagu entah dari blog Iqa ABC keladi hutan

T. TIME YOU WAKE UP = 5.30am

U. UNDERWEAR COLOUR = merah

W. WORST HABIT = Mengarut tapi kurang mencarut macam Cik Keterin

Y. YOYOS ARE = entah

Z. ZODIAC SIGN = Aries

Orait selesai, aku tag semua orang yang follow sini. Memandangkan soalan susah tahap SRP maka kali ni tidak diwajibkan. Aku terasa entri kali ini sangat mengarut. Tapi tak kisah la, etlis aku dapat buat sebijik backlink kepada Kak Fuzee. Terima kasih sudi tag ya. Sekian.

15 Komen:

Dayana Nasir berkata... [Layan!]

eh aku rase mcm xfollow je..hahaha

biskut berkata... [Layan!]

hahaha..aku pon ada jugak bha ditag oleh si stella.Nda lha aku tau mo jawabnya bha.Panjang nya A to Z...!!!
adoi naaa...mo main belasah jak nda juga syiok nanti..

serba salah aku nih beb...haha.HELP ME!

white rose berkata... [Layan!]

kahkah...
akhirnya jawab jugak tag ni ye...

aku dh mls nak layan tag...

Cayril Ikhwan berkata... [Layan!]

abc..air batu campur

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Dayana Nasir
ah! jangan tipu. cik dye diwajibkan menjawab

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@biskut
kopipes ja mcm aku bha. ubahsuai sikit ja. layan!! haha. etlis dah buat backlink tanda sokongan

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@white rose
ouh, terasa nak tag ros putih pulak lepas ni. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Cayril Ikhwan
haha.. bro ni semakin lawak saspen kebelakangan ni

New Hope berkata... [Layan!]

Sabahal khair

Itu lah bro, inilah akibatnya undi ameno

HIKMAH MINYAK NAIK

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@New Hope
haha.. betul tu. sebab tu aku menyokong kewujudan parti-parti politik di Malaysia yang kekuatan politiknya setara. maka kedua2 pihak akan bersaing utk memenangi hati rakyat :)

Faarihin berkata... [Layan!]

rajin sungguh menjawab tag2 macam tu.. tapi takpe bha.. mengisi masa lapang tu.. hahaha..

syafiQakarim berkata... [Layan!]

haha oit...ada nama blog aku la.
haha bangga kejap.

white rose berkata... [Layan!]

sabo je laa aku...
jangan menggatal nak tag aku...

aku panggil abg polis nti...

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@syafiQakarim
akhirnya ko perasan jugak ada ABC Keladi Hutan di situ.. ahaha.. tapi lagu dah bertukar la

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@white rose
oh, tolong jangan laporkan daku, diriku tidak punya kuda untuk berlari. hehe