online counter

24 Disember 2010

44 Saham Keuntungan Fotografer

Aku kalau tengok gambar posing model yang cun lagi seksi memang cair aku. Gambar pun akan kelihatan sangat cun. Sekarang aku cuma upload gambar pokok, sungai, kereta, keldai, semut merah, zirafah dan seumpamanya. Tapi tak kisah la kan. Aku cuba jugak buat kau semua stim dengan lentok rusa yang seksi ni.
Tu dia, nampak tak air liur meleleh tu? Dia ni ramping jugak.

Baiklah, berbalik kepada cara nak dapat saham keuntungan oleh fotografer sila rujuk pautan di bawah ni ok.

Bukan setakat fotografer, blogger pun boleh main saham jugak tau. Boleh rujuk di situ. Aku agak saham dia tu ibarat bisnes sistem piramid la kan. Tak pun ibarat BE agaknya. Makin ramai tonton makin banyak income.

p/s: baru cadang nak aplod gambar lentok Cik Catherine Gebu

44 Komen:

Catherine- berkata... [Layan!]

ha`a laa...pasni pun aku kena la delete pic2 sexy dalam belog aku. ade ke?? alamak!! ade sebijik! hehe baru update semlm.

mari lupakan pic sexy berahi...tukarkan dia dgn sesuatu yg agak sipi2...contohh?? nnt aku tukar jap lagi..>___<

Robot | Sakti berkata... [Layan!]

rusa seksi!!!

kena kejar tu.
keh keh keh

diana berkata... [Layan!]

kesian rusa tu..
dia lapar sangat tu..
tengah kejar lunch time..
tu yang terkeluar air liur sambil belari..
kesian kan??

Catherine- berkata... [Layan!]

http://catherinepipigebu.blogspot.com/2010/12/lelaki-dan-auratnya.html


aku da tukar :)

Nurr Kasih berkata... [Layan!]

Perkongsian yg menarik Sasa. Peringatan utk kita semua.

Jangan sebab minat kita ni, memberi saham (dosa) tanpa kita sedari. Byk lagi pic yg boleh dikongsikan dan boleh beri manfaat pd diri dan orang lain :).

putERi-kAtEk berkata... [Layan!]

hahaha...... jgn smpai ada pulak gangguan seksual terhadap haiwan...hahaha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Catherine-
tu la. ko selalu aplod pic yang buat orang stim

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@diana
ekceli rusa tu sesaja mau tunjuk lenggok

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nurr Kasih
kisah manfaat di sebalik foto :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@putERi-kAtEk
lepas ini ada manusia yang mau rogol kambing aku tak tau la manusia jenis apa

ab@h_Izz berkata... [Layan!]

salam,nice picture...boleh belajar ni..baru nak try dslr

THE LEKAT LEKIT STORY berkata... [Layan!]

wah memang nice giler gambar rusa tu.. seksi Uoll tgk keghairahan rusa tu smpai meleleh air liur

yangyuyu berkata... [Layan!]

btul3x...btw great shot

biskut berkata... [Layan!]

uish...payau nih bro.memang sweet lah kalau dapat buat bbq,lepas tuh salut plak ngan madu.peh!

aiseh..baca saham tuh yg tak tahan tuh..aku pon ada bro.adoyaii

white rose berkata... [Layan!]

aku penah makan rendang daging rusa & pelanduk...

perrgggghhh...MENGANCAM beb!!!...
kalah aksi tengok gambar2 seksi...

kalau awek cun seksi lalu pun tak sedar dek asyik makan rendang daging rusa & pelanduk...

kau dapat tangkap gambar rusa tu je, aku dah makan pun dagingnya...

miaahahahaha...

betul tu, semua gambar2 aku dlm FB dah delete, dlm blog pun xnak laa letak gambar aku yg seksi2 tu...buat kau tergoda je kan...

kau dah sehat?

Syam berkata... [Layan!]

Salam..pergh, terbaek la panning ni. hehe

Affan Ruslan berkata... [Layan!]

Salam.
Owh, thanks bro.
Takde hal, selagi ilmu bermanfaat, memang untuk disebar-sebarkan.

*Eh, catherine gebu tu pun ada cakap die linkkan. Korg kenal lah ye. hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@biskut
ko penerima dividen ja bro sebab pinjam google. hehe. pengasas konpem untung besar

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@white rose
ahaha.. makan jugak la daging rusa tu. etlis ambik gmbr dulu.

nasib baik cik ros tak aplod dalam blog. nanti blog jadi sebab asyik tayang pic seksi.

tak sihat lagi tapi etlis tak pening lalat

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Affan Ruslan
ws bro. orait bro.

memang kenal sangat dengan Cik Catherine tu sejak dia hingusan lagi. haha

aisya berkata... [Layan!]

eh yea ke sasa.huhu.habeslah.ish3.

M.I.A berkata... [Layan!]

nice info.. berkongsi saham juga ni... :) inshaALLAH....

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@aisya
ustaz Azhar sifu fotografer tu yang kata tau. aku penah jgk aplod yg tak bertudung. hope tiada yang ambik syer untuk menambahkan keuntungan saham aku. haha

E.d.Y berkata... [Layan!]

eewwww...air liur bersepah

Tuan Din berkata... [Layan!]

betul, betul, betul....

Lina berkata... [Layan!]

nasib baik gmbar ku cuma bermodelkan aku yg nda siksi ini..wuahahaha..

afzan berkata... [Layan!]

sasa, haha aku pun rasa begitu. kira kita ni ahli MLM la ye. makin ramai tengok(follow) makin banyak sahamnya

GRuNGe berkata... [Layan!]

Mari kita letak gambar binatang dan benda di dalam blog. Btw, menarik entry saham ni.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Lina
yakah? ada tu kan posing linggangmu sana

NAJ HEBAT berkata... [Layan!]

pergh!!!

kau bila nak tangkap pic aku?

cis. bukan takat meleleh air liur aku boleh pose... byk lagi.

kah kah

ibuintan berkata... [Layan!]

betul tu... masukkan pic haiwan je la...

takde orang yang akan leleh air liur\


dah sihat ke?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@afzan
lebih2 lagi bila ada yang nak syer pic seksi tu. hehe.. aku penah syer hasil sorang kawan hari tu. nmpknya aku pun dah dpt saham. cis! haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@GRuNGe
awek bertudung agaknya boleh kan bro. tak pun yg interframe la agaknya. hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@NAJ HEBAT
esok aku datang tempat ko ok. aku nak shoot posing ala-ala fergie

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ibuintan
pic yg sopan sikit agaknya boleh excuse la kan.

beransur pulih dah. terima kasih ibu intan :)

New Hope berkata... [Layan!]

yup silap upload gambar dedah dosa 24 jam cam cikgu yg tak masuk kelas sbb ashik men internet.

STANDARD MESIA

biznez_266 berkata... [Layan!]

piwettt.. tergoda.. klu bleh dah lame ak ngurat.. huhuhu

syafiQakarim berkata... [Layan!]

teringin nak naik rusa.
hahah sasa..aku rindu kau lah

Fxysche Nas berkata... [Layan!]

haih..untongnye jd photographer ne.. segala2nye bole menjadi 'cantik' krn mereka.. =D hehehe

Halia Kentang @ Annpaan berkata... [Layan!]

gerunnya bila bca "saham keuntungan oleh fotografer"

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@syafiQakarim
iqa.. me too. hehe.. weh mana boleh naik rusa. nanti jatuh la

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Fxysche Nas
saham tu kena ingat jgk. hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Halia Kentang @ Annpaan
habis tu kita kena hati2 la kan

EB berkata... [Layan!]

Huu panning ni mmg terbaek..
Saham itu jg tbaik..
Lepas ni akan lebih berhati2...