online counter

05 Disember 2010

33 Romantik di Khalayak Ramai

Sedang aku merayau petang tadi. Aku terpandang sesuatu. Tak malukah bermanja-manja, bercumbu-cumbu di khalayak ramai? Walaupun dah kahwin tapi tak elok ketika mana kau membuat tayangan percuma di hadapan umum. Apatah lagi sekadar  pasangan kapel. Nafsu sedap konpem lupa. Agaknya stim macam hisap dadah hingga tak ingat dunia.
Ini adalah kambing. Kambing ini sedang beromens antara satu sama lain di tontonan umum.  Serius tak bernafsu melihat aksi diorang ni.

Apa kena-mengena pulak? Orait aku bukan kambing, aku ada perasaan malu walaupun selalunya aku tak malu. Tapi buat persembahan macam ni aku agak malu. Sekian. Renung-renungkan.

p/s: jangan buat tayangan umum. Nanti para penonton akan menjadi stim, tukang skodeng menjadi penerbit muvi.

33 Komen:

awin nurin berkata... [Layan!]

haaa... sasa skodeng kambing romen2 ye..... hahahaha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@awin nurin
betul la aku skodeng kambing. tapi tak stim pun. serius aku tak tipu

hazanis berkata... [Layan!]

lucusss....huhu

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@hazanis
lucus? lucu ka?

ctpayong berkata... [Layan!]

sasa..idea yg bagus, terima kasih ok! so, confirm lepas ni kak ct panggil "kambing" pd couple2 yg perasan diaorg ni cam kat oversea..sumpah, meluat tengok!

biskut berkata... [Layan!]

gambaran kiasan yang sinis...good.

white rose berkata... [Layan!]

romantiknya...
suka laaa..binatang ni ikhlas dalam kasih sayangnya...
kena pelajari lagi soal kehalusan dalam keikhlasan tu...


urk, apsal aku berjiwang malam2 ni...

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ctpayong
padan muka diorang tak malu macam kambing tu. ops.. hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@biskut
sinis dan kejam agaknya. hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@white rose
betul kata cik kak ros tu. dia ikhlas berkasih sayang berbanding manusia ada yg punya niat di sebalik samada baik atau buruk

awin nurin berkata... [Layan!]

ini mesti yg pasal klcc n pavilion tu kan...hahahahaha

tettttttttttt......

aisya berkata... [Layan!]

haha...klo bernafsu jgk tgk kmbg.ta thula kn

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@awin nurin
tak la secara terang sangat kan. cuma mau diorang faham benda ni. kalaulah budak2 tak matang tu baca blog aku kan, konpem kena bom habis entri aku ni. haha

F.a.S.h.E.e.H.a berkata... [Layan!]

Hahaha. Lepas ni leh pnggil dorg kambing lahh eek

New Hope berkata... [Layan!]

Salam Reformasi,

nice subjek

PENGANGURAN DAN PEKERJA ASING

E.d.Y berkata... [Layan!]

baru ni kat singapore, org melayu selamba je cium mulut kat tepi jalan..menyampah aku tgk

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@aisya
ish.. agaknya orang yang dah mabuk boleh la trip kambing tu seperti manusia sedang romen. pastu stim la dia. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@F.a.S.h.E.e.H.a

boleh jugak. tapi nanti diorang marah, sebab diorang kata diorang warga barat budaya normal. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@New Hope
salam damai

terima kasih, sediakan info :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@E.d.Y

nasib baik bro tak stim. dem wayang free

cik lola berkata... [Layan!]

ok la 2 kambing wat aksi terlarang dikhalayak ramai sb depa hnya ada akal tp x boleh brfikir..tp klau mnusia plak wat cm 2 sah2 fius diorang trbkr

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@cik lola
wah, kejamnya stetmen.. haha.. bagus2

diana berkata... [Layan!]

nampak sangat sekarang ni ramai manusia dah jadi kambing.

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. berkata... [Layan!]

makanya tu dik..
jgnkan manusia..
haiwan pon pandai berkasih sayang..
kalu suami tiada perasaan kasih sayang mcm haiwan neh..
mau gelar apa dia tu dik?..
kekekeke..

p/s: oppss kata2ku ini tiada unsur2 sindiran cuma kadangkala berfikir kenapa pasangan sanggup pukul, sepak couple dorang ..

samizul.net berkata... [Layan!]

Oit aku nda nampak adegan ni semalam. Kantoi SASA skodeng kambing beromen.. Dua2 bertanduk? Muahua3! XD

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@diana
ops, kenyataan yg kejam. hehe.. tp tak baik la kan bercumbu2 di khalayak ramai

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms..
kak, berkasih syg antara suami suami isteri tu memang baik, tapi isu ni sebenarnya berkaitan dengan adegan bercumbu cium mulut seperti di pavilion tu. rasanya x baik kan untuk melakukan aksi yang terlebih di khalayak ramai. seperti di oversea pulak

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@samizul.net

eh, bukan ko assistant terjah ka semalam tu? diam2 ja ko tengok kambing tu berjilat-jilat kan

LuLu berkata... [Layan!]

hahahaha adoi sengal je sape brani wat free show kan :P

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@LuLu
ada yg berani, isu kissing di pavilion tu. memang terer ja. kssing kat tepi jalan sebab nak pujuk bf. nmpk di blog siapa entah. lupa dah

Catherine- berkata... [Layan!]

astagaaaa hahahaha...comel pe main2 tinge...geli2...keh keh keh

haidi takeAfoto berkata... [Layan!]

maksiat ni..bkn muhrim n..dose2!!hahah kambing kt mane ko shoot ni ??

Kenzo@MrConteng berkata... [Layan!]

comel tul kambing ni! haha.... gambar2 terbaik!