online counter

14 Disember 2010

51 Berdiri Di Mata Dunia

Aku seronok membantu orang terutama bila sesuatu yang aku minat dan suka. Seronok hingga tak berhenti senyum selama 25 jam. Tiada kena-mengena dengan perasaan bangga diri tapi ia berkaitan dengan suatu perasan dalam hati yang tidak dapat aku gambarkan. Ini tidak berkaitan dengan tajuk, cuma perasaan aku kebelakangan ini.
Baiklah, bagaimana untuk mengenali itu adalah dia? Bagaimana pula kau mampu menampilkan diri di mata masyarakat? Cis! Banyak melalut. Ekceli idea aku hilang secara tiba-tiba.

Cuma aku mahu kau pilih sekuntum bunga yang terbaik dalam banyak-banyak bunga tu. Ini kisah bunga ok.

Dem! aku bingung sikit, dua kali aku terpublish benda yang belum siap. Akhirnya mood  mengarang dah hilang

51 Komen:

cik selamah kundang berkata... [Layan!]

byk sangat.yang mana satu pilihan kau.ada putih.ada gelap.ada sederhana.haha.aku sajes aim tgh2.tenanggggg

♦♦orked♦♦ berkata... [Layan!]

she's out there.. can you see her?

auchh... cm sweet jek nih...

LIKE!

diana berkata... [Layan!]

tak minat bunga..
tapi kalau suruh pilih.
ermm..yang mana ye??
akak akan pilih bunga yang kecik2..
kalernye jangan la terang sangat..
yang bukan jadi pujaan ramai..
tapi tak cepat layu...akar yang kuat
dan boleh bertahan hujan atau panas..
heheh...paham??

yangyuyu berkata... [Layan!]

pilih yg sederhana:)

New Hope berkata... [Layan!]

,bunga no 37 dari kiri

RAHSIA JIMAT MINYAK

Nurr Kasih berkata... [Layan!]

kat taman mana ni sasa? nice. dapat juga shoot bunga merimbun ye..nurr pilih bunga pink tu hehe.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@cik selamah kundang
hehe. tak payah la pilih, perumpamaan ja la

biskut berkata... [Layan!]

apakah ini yang dikatakan kecelaruan idea dan pilihan?

nur berkata... [Layan!]

nice la sasa..
ada juga gambar bunga ni.. ambil dari jarak dekat.. nanti nak letak juga la..
ALL IN ONE

Catherine- berkata... [Layan!]

sasaaaaaa i can see u~~~~~~~~~

playboy sejati~ ohh...mari sinii~mari kemari~

NAJ HEBAT berkata... [Layan!]

she's out there.. can you see her?



"im here..couldn't you see me?"

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@diana
pelik la, alergik debunga agaknya.. ada bunga yg seumpama tu. bunga plastik

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@yangyuyu
sederhana tapi baik. boleh macam tu?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@biskuthah? kecelaruan pilihan? apakah?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nurr Kasih
taman tepi sekolah. hehe.. sayangnya tadi matahari dah tegak. jadinya tone dah x cantik

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@nur
tengs, letak la sekali. hehe.. ekceli aku tak tau nama bunga ni

Cayril Ikhwan berkata... [Layan!]

si bunga ibarat penyeri hidup...

ejai_ej berkata... [Layan!]

huhuhu.. macam double mining je bro.. huhuhuhu

Nasz berkata... [Layan!]

Adakah kau keliru memilih bunga yang mana? Atau kau mahu sapu semuanya? :p btw, very awesome pisture!

Dayana Nasir berkata... [Layan!]

itu gambar kau ambil?
aku nak cop kau la jadi wedding photographer. haha. yang foc punya :P

aReTikZ berkata... [Layan!]

Oh Bunga.. Kenapa kau jadi mangsa gambar.. hehe.. Berhati2 wahai bunga.. tuan blog mula mencari-cari.. adakah anda melihtnya?
Na.. apakah yang ingin ku katakan? ahakz..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@NAJ HEBAT
i see u honey. sekian

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ejai_ej
apakah yg dabel mining? haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nasz
tidak la begitu. aku cuma menujukan maksud bunga itu kepada pencari jodoh pasangan. dalam ramai2 tu kita akan pilih yg terbaik, itulah si dia.
luarnya semua nmpk sama. tp di dalam belum pasti

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Dayana Nasir
aku curi dgn kuku besi. haha.. ops kesian encik kuku besi, dia tak penah la ambik pic cikai mcm ni. foc pun boleh la janji tanggung kos pengangkutan.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@aReTikZ
alamak. mcm tau2 ja bro ni. haha

white rose berkata... [Layan!]

kau tengah kecelaruan...
yang mana 1 pilihan kau sendiri tak tahu...

kau tau kisah rumput?
kisah ni sama la soalan yang kau kemukakan...

kisah seorang guru menyuruh anak muridnya mencari 1 rumput yang terbaik dan tercantik & pesannye jgn sesekali patah kebelakang, terus kedepan...

sampai kesudah anak murid tu tak dapat, pulang dengan tangan kosong...

bila ditanya gurunya dimanakah rumput yang terbaik itu?

anak muridnya berkata..."SEMUANYA TERBAIK & TERCANTIK...taktahu yg mana 1 nak pilih..."

1. jika kau dah nmpak yg mana terbaik, jgn sesekali kau pandang yg lain...
2. bila kau pandang yg lain, yg lain nanti jugak kau akan pandang...

sudahnya semua tercicir...

itulah maksud biskut & aku...

panjang pulak aku berleter...
dah,pi tido...

Zurina J. berkata... [Layan!]

maybe "she" is me??
ahaha.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@white rose
ekceli nak cerita pasal, dalam satu sekumpulan bagaimana kita menonjolkan diri spya menjadi 1 dalam beribu, tp cerita cik ros tu pun menarik jugak :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Zurina J.
ya kan. ko pun gambar bunga-bungaan jugak tu. mcm mana ni?

jann sinuja berkata... [Layan!]

bile tgk pic uh semua nye same..bunga jek..yg bezakan cume kaler..sekali pandang semuanye cantik2..tapi antara yang cantik tuh mesti ada yang paling cantik..its up to us how to choose and how to be that one..amazing gila entry ko neh..huh!!

*cimOt* berkata... [Layan!]

bunga raya bunga matahari bunga ros..semuanya bunga..cuma nama yang berbeda..pilih yang mana suka dan berkenan di hati..yakini diri dan jangan sesali..

AfiQ berkata... [Layan!]

ouuhh!! cantik pic!! jeles2!!

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@jann sinuja
tak la amazing.. kali ni aku rasa yang aku dah banyak mengarut

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@*cimOt*
betul kata kau, perumpamaan yang menarik ;)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@AfiQ
rilek bro, biasa ja ni. tunggu peluang tempat dan suasana ja utk shoot ni. tembak rambang ja sesedap rasa

.::: Princess MOMOY :::. berkata... [Layan!]

dear... u banyak idea untuk menulis kan...kagum momoy

Jangan luper Vote Momoy yer No. 382 - pilihan 10
Much thx
Undi No. 382 sekarang yer!!

ctpayong berkata... [Layan!]

salam.

hanya kamu yg tahu sbb kamu yg focus. mestilah yg terang dan nyata jgn yg blur mcm tak cukup warna. jgn lupe edit tapi jgn sampai ter'delete'...rugi beb sbb hanya satu dlm 1000

dayya dayyanna berkata... [Layan!]

bunga pink atas huruf h pada perkataan she adalah yang tercomel! pilihan saya yang itu! hai hai hai!

cik zaza berkata... [Layan!]

fuh!byk sgt nk pilih..aku rase better pilih yg sederhana tp sedap mata memandang..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@.::: Princess MOMOY :::.
melalut banyak ja ni. hehe.. tengs.. nanti aku dtg undi ok :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ctpayong
hehe.. komen kak ct best. sambil ada maksud tersirat gitu. tengs

Encik MamaT berkata... [Layan!]

sama tak macam gadis dan bunga... kekeke

ajelan berkata... [Layan!]

auchh, cantik bangat dong, klik sini arr...sy baru belajar, mntk support dr korang

aibaks berkata... [Layan!]

mana bro? aku tak nampak plak.. aduh...

syafiQakarim berkata... [Layan!]

ececeh...ada makna tu.
jgn menilai bunga melalui bau wabian
dan kesegaran nya.tp nilai lah
melalui dedaun dan akar sekeliling.
heee

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Encik MamaT
gadis dan bunga, aku rasa tak sama. nunga cepat layu

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ajelan
orait ja. kita sama-sama belajar :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@aibaks
ada berdekatan tu bro. ada magik mcm cerita nujum pak belalang

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@syafiQakarim
komen penuh bermakna tu beb :)

Robot | Sakti berkata... [Layan!]

bunga-bunga cinta

hue hue hue