online counter

11 November 2010

26 Aku, Makhluk Di Sebalik Blog Ni

Cis! Cis! dan Cis... Ciskek sedap. Macam mana boleh tersalah tekan tadi. Tak pasal-pasal  draf lama tu muncul sebab terpublish oleh tangan gatal.

Tapi dengan kepantasan dan kecergasan otot jari, aku menekan butang delete entri. Lalu aku editkan ayat-ayat yang sangat menawan hati gadis dengan sebijik gambar yang sangatlah hensem. Kemudian gambar itu di tukarkan kepada gambar ini.

Gambar yang lebih hensem sebenarnya. tengok pesyen rambut yang cool tu. Mata pun menawan. Kau yang sedang tengok tu, eleh aku tau kau dah mula terpikat. 

Oh, jangan tipu perasaan hati. Luahkan apa yang terbuku dihatimu itu (aku belajar buat ayat macam ni daripada Encik Biskut). Penat aku berlatih buat ayat ni.  Maka muncullah ayat sesingkat itu.

Maka hari ni barulah kau kenal siapakah penulis dan jurugambar tersebut. Seorang yang slim yang mana menjeleskan hati awek yang memandang. (dah tukar gambar canggih ni).

Justeru di kesempatan ini aku nak umumkan kawasan berkumpulan geng-geng aku di pusat ni.

Ok, geng yang tak tersenarai di ruang tu sila info aku. Tempat ni ekceli untuk aku menilik entri terkini dari kau semua. Yang belum ku kenal tu selamat berkenalan. Nanti aku add la di sini bila kita dah jadi geng.

Dah lama sebenarnya, tapi hari ni sengaja intro sebab aku tak tau nak buat apa. Di menu bar dan sidebar pun ada menu ni. Klik aja.

26 Komen:

nurin adilla berkata... [Layan!]

uit sasa..hahaha....apa khabar ba kamu??

hahaha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@nurin adilla
aku kabar baik bah

diana berkata... [Layan!]

patut la tadi akak
klik tak de entry pun..
ingatkan kamu buat magic!


wah..
rajin melampau lampau dah ni..
siap susun2 macam kaunter tiket bas lak..!

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@diana
tu la pasal. kan dah kata aku ada semangat kekawanan.. fuh, penat aku buat page tu

biskut berkata... [Layan!]

hahaha...aku mana ada buat ayat macam tuh.Praktis lagi!aduhai...

Mahon berkata... [Layan!]

your blog is very interesting ! congratulation for your work, I'm followers !...

Bye Mahon :))

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@biskut
eh biar betul. mungkin belum terer lagi. ish, perlu praktis lagi ni

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Mahon
thanks.. actually I'm still a beginner :)

iQaChumel berkata... [Layan!]

lalal bila nak ajar iqa jd pro seperti anda..?lalaa

misSbLurRy berkata... [Layan!]

ahhaha mesti entri tue berbaur lucah kan
tue trus delete 2

Nasz berkata... [Layan!]

Pewhhh hensem! Aku cair dengan jambulmu itu bro. :p

shameel Iskandar berkata... [Layan!]

salam bro.

sabah dok mana. KK ke. Guna dslr ape. Nikon, sony atau canon.

en JOe Pacak berkata... [Layan!]

ohoi geng....

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@iQaChumel
weh aku bukan pro la.. nanti aku kongsi la. dah banyak aku info di situ :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@misSbLurRy
opss.. macam tau-tau aja. mesti ko sempat tengok

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nasz
haha.. tu la pasal.. baru hari ni naz perasankan jambul tu ya (walhal gmbr crop kepala) ;))

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@shameel Iskandar
di tenom, tau tak? canonian bro :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@en JOe Pacak
ohoi encik pacak

E.d.Y berkata... [Layan!]

cover baik punyer

♦♦orked♦♦ berkata... [Layan!]

time kt ip dlu comot jek...
nda pnah nampak pon abg sarip dress-up cmtu.. hehe

Catherine- berkata... [Layan!]

adeihh....pening aku sasa ;)

hehehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@E.d.Y
haha.. ubahsuai isi entri, tajuk masih sama

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@♦♦orked♦♦
haha.. dulu kan kontrol grunge. mesti la kena serabai

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Catherine-
ada rasa mual, muntah2? ada mengidam mau makan asam?

LuLu berkata... [Layan!]

hai selamat berkenalan! hehe :D

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@LuLu
hai selamat berkenalan. siapa nama awak? haha