online counter

03 November 2010

40 25 Perkara Mengarut Tentang Aku

Hari ni aku kena tunaikan benda ni setelah di tag oleh geng sorang ni Fello Ariza dan sorang ni jugak Cik Dye (hari tu pura-pura tak baca, ada Encik Boipren di situ. Tak nak kacau). Aku ekceli tak pandai mengulas ciri sendiri. Tapi layan, banyak betul..

Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged.

1. Aku suka awek
2. bukan gay
3. Sangat hensem 
4. Cikeding
5. Baik hati, Penyayang
6. Sopan Santun
7. Jujur, setia
8. Tenang
9. Pendiam dan periang
10. Gila
11. Kecoh
13. Serius bekerja
14. Aku boleh cool tapi bab kerja strict
15. Mementingkan tanggungjawab dan amanah
16. Risau bila tak siapkan kerja
17. Fikiran terbuka
18. Mulut jahat tapi hati baik
19. Eksyen di mulut tidak dengan kelakuan.
20. Tidak suka dengar rungutan
21. Tidak suka banyak alasan
22. Suka termenung, berfikir dan memikir
23. Pemuzik
24. Suka menggambar
25. Last pasal goal, aku nak goal banyak 50-0

Aku nak tag kau semua, 1juta orang yang follow blog ni. Kau semua wajib jawab. Kalau tak nahas kau semua, aku mogok makan nasi campur telur goreng aja petang ni. Kau tanggung kalau aku sakit perut gastrik malam ni.

40 Komen:

Lina berkata... [Layan!]

cepatnya ko memikir..

Tanpa Nama berkata... [Layan!]

wah..suka awek, awek mna tu??

diana berkata... [Layan!]

akak dah buat..

banyak yang baik2 je ye..?
boleh percaya ke ni?
no 6 tu..
aisssssshhh.....!!

Dayana Nasir berkata... [Layan!]

weyh,, aku tag ko gak ape..aku tau ko bace blog aku. tapi ko tak tulis name aku skali. sdih wohh.. sobsob T_T

nurin adilla berkata... [Layan!]

hahahaha.....

awin rasa no 10 tu aja yg betul....

hahaha...

eh, kena buat ka....ramai sgt la kena tagg

MissAinia berkata... [Layan!]

hahah :P

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Lina,
eceh, mana mau cari. minda cerdas bah.

cepat sis, jawab 25 ciri. wajib ni

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Tanpa Nama berkata,
ada la awek tu Dr Jiwa. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@diana,
dah nampak hari tu. mcm nak tak nak buat aja. haha..

yg no 6 tu la paling dipercayai. ehem2

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Dayana Nasir,
ok, dah apdet. alahai tercicir pulak. haha.. baca balik apa kes tu

♦♦orked♦♦ berkata... [Layan!]

abg sarip!!!!!
no 8 and no 11 macam x masok jek???
tenang and kecoh??
macam mana la???
hehe =)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@nurin adilla,
awin wajib buat!! no.10 tu tipu ja la. haha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@MissAinia,
eleh, ketawa pulak. wajib jawab ni tau.. cepat jawab

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@♦♦orked♦♦,
well u kno me, cool dan kecoh pun ada kan.

apa hal tetiba jadi orked ni?

Tanpa Nama berkata... [Layan!]

dr jiwa tu awek sapa??

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Tanpa Nama berkata,
alahai encik tanpa nama. dekat sikit aku nak bisik.. dush2 kedebus

Nik Nur Izzati berkata... [Layan!]

kenapa 25?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nik Nur Izzati,
hah, ko lg. wajib jawab ni. ada paham?.. cik lesung kena jawab lebih 30 ok

Nik Nur Izzati berkata... [Layan!]

apsal plak lebih 30. umur aku baru 20. kena ikut umur lah. heh

ello berkata... [Layan!]

wuuu.. simple jek jwpn kamu ye.. hehe..

byk yg brunsur baik2 blaka.. hha..
hrp2 kamu begitu ar ye.. hehe..

elfa dah buat ar..!

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nik Nur Izzati,
ah, aku tak peduli. ko kena jawab 30 jugak. cepat

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@ello,
ouh, mesti la wajib angkat bakul sendiri.

alahai elfa dah jawab takpa la

Robot | Sakti berkata... [Layan!]

cikeding tu kurus kering ke der?
hehehe

iQaChumel berkata... [Layan!]

beb...sama la kita.hahah

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Robot | Sakti,
kompem la, kurus kering la ni. tmbh lagi dgn mogok makan petang makin cikeding la

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@iQaChumel,
part mana yang sama tu beb? aku tak gay tau ;D

jawab beb, soalan susah mengalahkan SPM ni

Fuziani JSR berkata... [Layan!]

Ha.ha.ha. dah kena tag juga ye Sasa. Akak rasa, akak kena keluar dari list yang sejuta tu sb akak dah beri 25 ttg akak ari tu...

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Fuziani JSR,
ok akak diberi eskius sbb dah buat. alahai, tinggal 9ratus ribu lg la yg kena jwb..

nulhazwany abdul malik berkata... [Layan!]

nasi ngan tolor pon sodap.
haha

mulut jahat tu menarik kot. haha

saYuri berkata... [Layan!]

waaa...sasa..ak xley comment kt sb tuh..ip kna banned..tensen2..huhu...

Nasz berkata... [Layan!]

Fuyoo dahsyatnya dia punya ugutan. Berani mati betul. Hahaa~

Dayana Nasir berkata... [Layan!]

haha. ok. puas hati. walaupun diapdet dengan tpakse.hahahaha

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@nulhazwany abdul malik,
apa pasal pulak mulut jahat tu menarik? pelik la cik wany..

mogok la tu. apa hal sedap pulak, aku dah jadik cikeding ni. cepat jawab tag ni cik wany. nak suruh jawab sbb nak lebih kenal tau

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@saYuri,
aku tak banned sesiapa. alamak, macam mana nak buat tu? aku boleh tolong tak?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nasz,
tu la pasal. sebab tu naz kena jawab jugak

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Dayana Nasir,
serius la aku tak terpaksa pun. taip sikit dah siap, ouyeah

Hanis Azla berkata... [Layan!]

suka yg no. 18 tu.. ha..ha.. yg penting hati ye tak...

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Hanis Azla,
tu la pasal. mulut terbiasa tapi hati ada taman..

angkat bakul sendiri dah ni

Catherine- berkata... [Layan!]

okeh!! ko org kedua tag aku bendalah ni! kena buat ke x ni????`


pengesahan perkataan:fandemi

celaka la ko!

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Catherine-
cepat buat celaka!! lambat betul