online counter

02 Oktober 2010

12 WSB Blog of The Month

1. Apakah perasaan anda selepas terpilih menjadi "WSB BLOG OF THE MONTH : Edisi September"?
Wow! terimas kepada encik Admin Wasaber, jugak kepada semua Wasabers.. Dapat rekomen blog of the month di WSB. Caya la encik Admin. Sory jugak sebab aku lambat respon. Tadi pergi tembak gambar orang kahwin, entah tiba-tiba hujan. Harjadah betul, tak pasal-pasal aku sangkut, stay sana lama.
2. Apa kata anda tentang WSB?
WSB ni memang best, tujuannya bukan setakat untuk up trafik malah jugak satu tempat komuniti berkumpul dan berbincang, berkongsi idea dan maklumat.  Memang meriah. Kalau nak buat kawan, sila datang sini.

3. Sila berikan sepatah dua kata selaku penerima "WSB BLOG OF THE MONTH : Edisi September"
Best la aku cakap kat korang. Blog komuniti ni masih baru lagi. Tapi memang lain dari yang lain sikit. Kalau tak pecaya korang pergi tengok sendiri. 

Lupa bagitau yang tu komuniti khas untuk Sabahan Bloggers, tapi aku rasa geng semenanjung yang keja di Sabah tu, lepak atau study di sini pun kompem la boleh join  dan dialu-alukan. Kalau tak pecaya pergi la jenguk sendiri. Ok kan Encik Admin? Sabahan ok bah! Jom meramaikan komuniti ni. Yabedabeduuu!!!


Celebrate, yehuuu!! p/s: Encik YB tiada karpet merah la, aku pokai, cuma layan angguk2 okay

12 Komen:

Tanpa Nama berkata... [Layan!]

Makluman kpd sasa : sila psg logo WSB BLOG OF THE MONTH mlalui HTML tag y tlh dberikan melalui emel. Sila balas emel admin segera. TAHNIAH! :)

WSB berkata... [Layan!]

Makluman kpd sasa : sila psg logo WSB BLOG OF THE MONTH mlalui HTML tag y tlh dberikan melalui emel. Sila balas emel admin segera. TAHNIAH! :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

orait. setel :)

MSS LaWLiET berkata... [Layan!]

TAHNIAH BOS..! Ni barulah 'POWER', ehe3.. Kekalkan n moga terus dapat menyumbang bakti.. ;D

u/p: MSS LaWLiET belum sampai tahap Mania lagi, ehe3..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@MSS LaWLiET, haha.. dilarang berbloging ketika bertugas

GaDis CoMeL berkata... [Layan!]

wasaber ni apa weh?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@GaDis CoMeL, Sabah Blogger Mania.. cuma komuniti :D

Faarihin berkata... [Layan!]

baru nak join.. tapi ntuk sabah la plak..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Faarihin, small community but nice. byk membantu ;)

E.d.Y berkata... [Layan!]

baru nak join..untuk org2 sabah rupenye...

GaDis CoMeL berkata... [Layan!]

ohh... takde plak utk org penang... huhu..

nurr kasih berkata... [Layan!]

Tahniah..wah WSB blog of the month lg.. teruskan perkongsian yg bermanfaat :).
*kena join ni..