online counter

29 Oktober 2010

12 Tersandung Di Bawah Tempurung

Perkara serius, tiba-tiba tersandung di petang hari. Berodben down tahap menggila. Kalau bukan aku ni manusia nomad, dah lama aku ambik strimix, kau tau. Kau semua yang datang belasah aku di sini terpaksa rilek dulu menunggu aku bayar hutang esok-esok. Alahai, nak buka kotak menulis ni pun menyeksakan. Cis!..

Esok-esok tenet aku dah ok, nahas kau semua aku datang belasah blog kau pulak . Aku dapat geng baru, nampak kata-kata dia di shoutbox yang aku loding satu jam sambil tengok TV. Ada yang kirim salam kat aku. Mesti diorang dah perasankan kehenseman aku ni.

Ok la, penat aku mengadap laptop yang menggeramkan ni. Aku nak melalak kat dalam bilik dengan gitar otai... Nanti sejam kemudian aku try on balik. Tak laju jugak nahas la berodben kena maki hamun dengan aku.

[**UPDATE] akhirnya siap jugak loding gambar yang aku letak di page facebook blog aku tu..
Takkan cakap kosong aja kan. Sekurang-kurangnya ada sepuluh dua puluh kata-kata cuci dari aku.


12 Komen:

Nasz berkata... [Layan!]

Bro, Naz rasa better ucapkan kata kata sayang kat broadband tu. Dia pun perlukan kasih sayang dari tuannya. Hahaha. Asyik diguna je. Rehat takdak.

Fello Ariza berkata... [Layan!]

nyanyi kt toilet ag best..hehe..

baling g luar tingkap je berokband..:D

Nik Nur Izzati berkata... [Layan!]

ececece.
pakai lah strimix macam ciskek nih ha.
laju mcm shuhmaker tuh

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nasz
aku lemah sikit bab ayat2 cinta ni.. tu pasal kena baca blog cinta2 dulu.. nak cari blog cinta2 utk di follow ni :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Fello Ariza
nyanyi kat toilet tak best, nak kena ada muzik brutal sekali..

bila dah buang tamat la riwayat tenet

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Nik Nur Izzati
aku nak guna tenet d mana2. sbb aku selalu sana sini mcm doremon

si biskut berkata... [Layan!]

aku tak malu untuk berkata sebab aku malu fikir yang aku tak pandai berkata-kata..Masa BB down cuba ko terus down kat bed ko..mesti BB ko kejutkan ko dengan cepat.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@si biskut
lantak aja bro. pedulikan kritikan aku adalah aku. tapi kritikan beri kesedaran tentang kelemahan kita. jadi boleh la diperbaiki.

aku ingat brodben aku dah banyak habuk la. kena cuci dulu pakai sabun. haha

Catherine- berkata... [Layan!]

blog aku blog cinta apa....leh register kalo mau...kahkahkah!

Faarihin berkata... [Layan!]

hahaha.. bersabar ajelah yer.. itulah dugaan pengguna2 broadband... hehehe..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Catherine-,
serius ni? aku mau blog yang paling jiwang. ko buat la satu

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Faarihin,
apa nak buat. alahai