online counter

21 Oktober 2010

25 Kisah Aku dan Doktor Jiwa

Sejak masalah aku dan dia hari tu, blog aku transpom jadi lain. Sekarang ni mesti kau dah mula boring baca laman aku ni. Member kamera, nanti aku dah lega mengeluh kat sini akan aku mula balik dengan cerita kamera.

Serius aku cakap, sebelum kenal Cik Awek, perangai aku ada sewel sikit. Perangai gila macam budak kecik. Kalau kau baca tajuk karangan gejala sosial konpem ada cakap faktor rakan sebaya. Yang tu ada kena-mengena dengan aku. Member punya pasal, semua perangai macam hantu sampai aku terjoin sekali. Tapi aku nak kata jugak, walaupun kami nakal tapi kami tak pernah buat benda bodoh ala-ala setan. Setakat sembang mencarut kat area umum tu tak la setan sangat kan.

Gambar lama aku dengan member. Masa ni dress ada skema sikit sebab nak pergi mengorat pensyarah. 
Aku nakal kat luar aja. Dalam jiwa siapa tau, aku jiwa kacau. Kau tak tau kan? Hanya aku yang tau.. Tiada kaitan dengan Jiwa Kosong Encik Noah Hujan. Tuhan pun tau..

Nasib aku baik ter' kenal dengan Cik Awek Doktor Jiwa. Ekceli dia pun untung jugak dapat kenal dengan aku yang macho lagi hensem ni. Aku masa tu masih study, dia dah keja tukang uli darah manusia. Awal tamat study, bajet otak terer la tu. Dah tu dia asyik kata aku perasan hensem, walaupun aku seriusly sangat hensem.

Baru-baru ni masalah peribadi aku dan Cik awek hampir ke tahap klimaks. Sebab aku nakal. Kau nak tau tak? Aku asyik nak jadi nakal sebab aku sunyi. Mula-mula dulu dia selalu temankan aku. Sekarang asyik sibuk aja. Nak kol dia, kena pakai tengok jadual. Kalau tak dia sembang macam  buat dunno.  Dunno tu bukan  kuih, maksudnya tak kisah sangat. Aku tak marah pun, mula lah aku main blog ni.

25 Komen:

unloquacious lowqie berkata... [Layan!]

haha.. mke2 geng2 yg d ip bha tu kan??

btw, mcm x abes crite jek nie???

diana berkata... [Layan!]

hah..
kalau rase nak nakal2
cepat2 buka blog ye..

ish..kamu ni sampai bile nak nakal2 ni..?buktikan pada cik dokter jiwa tu kamu sudah tak nakal lagi..
eh!akak dah start nak bebel dah ni..
sekian je la....

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. berkata... [Layan!]

biasalah tu dik.. bujang2an lg, macam2 stail jiwa tuh, tp kalu dah kawen.jiwa kacau2 pun tetap maintain.. hahaha.. enjoy your life bujang2an... hihi

Catherine- berkata... [Layan!]

Aku asyik nak jadi nakal sebab aku sunyi. Mula-mula dulu dia selalu temankan aku. Sekarang asyik sibuk aja. Nak kol dia pakai tengok jadual kalau tak dia sembang macam buat dunno


ntahpapa punya statement....sedih aku baca!

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@unloquacious lowqie
haha.. malas la mau cerita panjang2 :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@diana
ya kak diana, aku minta mahap. tp aku bkn nakal mcm encik buaya pun.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms..
bujang puas2.. tp jangan bujang terlebih2. hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Catherine-
napa cat?

LuLu berkata... [Layan!]

bese la tu guys mmg noty2. ikot cik aweks la sanggup x sanggup tahan hehe

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@LuLu
walaupun noty tetap syg yg satu jugak tau. kecuali encik buayapren aja yg perangai noty tak betul

Dayana Nasir berkata... [Layan!]

kau patut letak label kat bawah tu doktor jiwa. barulah doktor jiwa bangga bila tengok kau asyik buat entri pasal dia je sampai ada label sendiri.

Faarihin berkata... [Layan!]

ada jodoh tak ke mana..
bawak2 banyak sabar.. huhuhu..

nur berkata... [Layan!]

klasik tu gambar..
kesian kesunyian yo.. jgn nakal terlampau plak
ALL IN ONE

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Dayana Nasir
label khas, logik jugak idea cik dye tu.. tp dah malas nk edit balik. mgkn entri yg kemudian :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Faarihin
tengs kawan :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@nur
tengs, saja discard kaler sebab noisy sgt, maklum la kamera dulu tk canggih langsung

Robot | Sakti berkata... [Layan!]

hehehe.
blog ugak tempat luahan kan?
:D

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Robot | Sakti
hidup seorang blogger. boleh tak kalau aku sebut hidup sebagai penulis mengarut? hehe :)

E.d.Y berkata... [Layan!]

time bujang la nak nakal2..huhu

tsaicoutic tranmorphersys berkata... [Layan!]

sadis2,,,pape pn chill ttp kne ade...

p/s sedih yg amat psl toy ilang..sob2..

c3kz h!kmAh berkata... [Layan!]

aku menganggur + jaga anak buah sorg..jadi tu buat aku plak yg xdak kijo..trep2 nk ckp kdg2 tu rasa sunyi gakla..

tp en.mamat aku mcm cik awek ko la sasa..asik bz..dulu ok je..tp skg sume dh jd lain..sgt2 lain^^

kejadah pjg lebar komen i ni??haha..layaan^^

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@tsaicoutic tranmorphersys,
haha.. rilek la. ko kolek la toy yg baru. predator pun smart jugak

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@c3kz h!kmAh,
ko terpaksa la meng'cool'kan diri. :)

Whoda berkata... [Layan!]

siyes aku sgt minat kat cik awek ko..hahaha
siap ade jadual tuh..peh!

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Whoda
ko jgn nak tiru pulak