online counter

07 Oktober 2010

16 AKU is AKU Blog Hebat?

Hebatkah blog aku? Aku tak tau apa benda ni. award atau kempen. Entah la, aku tak peduli sangat. Aku suka main lantak aja. Aku ronda sebijik-sebijik blog, ramai yang ada benda ni. Korang  kena faham strategi penganjur. 

Jadi, nak dijadikan cerita, hari ni aku terpanggil jugak sebab Sis Diana dah konsider AKU is AKU ni sebagai blog hebat. Kena tag jugak aku. tq sis. Dia kata kena jawab soalan ni sebijik2.

Ni dia..

1) nama blog anda buat masa ni..
AKU is AKU dalam bahasa London I am who I am.

2) anda rasa blog anda hebat..
Aku lantak aja jawab ya. Hari tu Cristina Aguilera ada kata kat aku,  camni, "u are beautiful no matter what their say". Siap dalam bentuk nyanyian, sampai aku perasan hensem pun ada.

3) benda yang anda sayang?
Semua benda aku sayang, kalau benda hidup tu kompem la family termasuk Cik Awek sekali. Encik kucing jugak.
4) anda tengok waktu dekat mana??
Yang ni soalan paling bonus aku penah dapat. Ekceli aku tak tengok waktu kat mana2 mesin jam. Aku cuma tanya dengan Encik Ayam. Nak tambah jawapan paling bonus, paling senang aku tengok kedudukan matahari..

5) web sesawang yang anda selalu jenguk.
Kompem nak korek rahsia sangat. Aku jenguk web yang baik-baik belaka, termasuk blog sekali.

6)letak 3-5 blog yang anda rasa hebat

Aku konsider diorang sebagai blogger yang spoting dan hebat, hebat! Hebat!!. Lepas ni korang pun kena buat entri ni (kalau sudi). Fulamak.. berjaya sangat kempen Encik Penganjur.

16 Komen:

Gee berkata... [Layan!]

woisseyy...blog hebat owh...hoho..tenkius very much my pren...akan kulunaskan sumanya pas abis kerja2 yg brtmbun tu ya..peaceeee :-)

GRuNGe berkata... [Layan!]

Blog anda memang hebat.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Gee, orait. haha.. entah permainan apa kali ni. layann!!

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@GRuNGe, tq. cuma layan permainan Encik Penganjur. td ingat nak tag encik grunge sekali. takut tak layan.. haha

nurin adilla berkata... [Layan!]

wah!!! blog awin atas skali sasa letak.....hebatkah blog ku?????????? oh tidak!!!!!!!!!

hahahahaha...thanks sasa....

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@nurin adilla, bloggernya hebat kot. hahaha.. hebat la tu. happening

nurr kasih berkata... [Layan!]

salam..pagi2 tgk dpt tag blog hebat?? hu blog nurr ala kadar je. ramai lg blog yg hebat2. Apapun thanks ye.. ada masa nti nurr post entry :).

p/s: nurr delete comment nurr kt atas salah taip.

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@nurr kasih, hebat di mataku.. hehe.. pernilaian bukan atas trafik atau kefemesan semata-mata. tp erti di sebalik blog tersebut. sila yakin dengan keputusan juri ;)

~people being silly around but their got famous, compare to the "meaningless", which one u choose meaningless or meaningful?~

nurr kasih berkata... [Layan!]

terima kasih2. semangat dapat support dari kawan2 :).

p/s: mcm mana nak protect pic dan tulisan dalam blog? he sbb nak right clik kat blog ni x boleh. Copy dari blog sis Diana :). Nti klu nak share boleh email ye.

Oong-ong berkata... [Layan!]

hahaha....mcm best je

E.d.Y berkata... [Layan!]

woooo..blog hebat tu...tq2...kenapa nama ku ada tuan??

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@nurr kasih, ok.. nti aku emelkan. yahoo kan :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Oong-ong, apa yang best?

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@E.d.Y, nak bagi happening sikit. haha.. cik, madam mister, cik ayu & tuan..

diana berkata... [Layan!]

eh!blog kamu memang hebat la..!
diam!!jangan melawan...!


hahahhahha...

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@diana, haha.. okay2.. tq sis