online counter

23 September 2010

8 Rakamkan Golden Moment Itu

Ekceli bukan saat keemasan pun. Foto sekadar untuk ditafsirkan ertinya oleh orang yang berkarya. Okay, aku dah tahu, mesti ada yang kata "takde maknanye".

Beberapa hari ni aku sibuk sangat tak sempat nak jalan-jalan ke blog jiran yang selalu aku ziarah tu. Walaupun kat bloglist AKU is AKU nampak tajuk-tajuk entri baru korang tapi.. Sory, bukannya lupa dengan jiran tetangga. Cuma masa tak mengizinkan.

8 Komen:

Faarihin berkata... [Layan!]

tetap nice.. walaupun orang lain kata 'tak ada maknanya'.. huhuhu..

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@Farahin, tq.. mmg seorang photographer jgk yg sudi bagi perhatian sini. :)

akushatra berkata... [Layan!]

effect lighting pd saat golden hours tu mjdi POI dlm karya ni..nice job

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@akushatra, tq bagi perhatian, karya kamu jg salah satu rujukan aku

nurr kasih berkata... [Layan!]

ada ROL dalam pic ni..nice. horizon mcm senget sikit..iya ka? Sory klu silap :)

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@nurr, tq.. mmg ada senget sikit. masa ni tapak tmpt snap foto ni ada cerun sikit. jadi x perasan sgt, smpai foto mcm gempa bumi pla. ;)

cintatehO berkata... [Layan!]

ske tgk pic keta bwh pokok 2...

Sasa Al-Sharif berkata... [Layan!]

@cintatehO, kalau keta tu ganti dgn human model msti lg best. tp masa ni tiada sesiapa kat situ. pastu jarang2 nak dapat saat ni.. ;)

~Ray of Light to be the Point of Interest~